Beskrivning

Säljer en Doro 8210 4/64GB smartphone med tillhörande ”alarmtrigger”, perfekt för äldre. Telefonen är i nyskick, inköpt 14/2-2024 och är använd under en vecka enbart. Kvitto medföljer.
Olåst .
Inköpspris 3800:-

”Doro låter dig hålla kontakten och ge dig underhållning hela dagen tack vare dess kraftfulla processor, snabba RAM och rymliga batteri. Fånga dina minnen utan problem tack vare den tredubbla kamerauppsättningen med en 16Mpx huvudkamera och FullHD 1080p videoinspelning. Telefonen har en uppsjö av funktioner för att hjälpa den äldre generationen med användbarheten, och tack vare IP54 stänk- och dammbeständighet kan du enkelt ringa och använda telefonen även regniga dag.

Pekskärm
Titta på video, spela spel och se dina foton i vacker detalj på den stora 6,1-tums HD+ IPS-skärmen med en upplösning på 1560 gånger 720 pixlar för mer vertikalt utrymme, vilket resulterar i mindre skrollning. IPS-skärmtekniken ger skarpa och ljusa färger samt breda betraktningsvinklar.

Tillgänglighet
Doro 8210 kommer med en uppsjö av livskvalitetsfunktioner som gör att människor kan använda sina telefoner till sin fulla potential även när de inte är tekniskt kunniga. Telefonen har både Android- och Doros EVA-gränssnitt med stora ikoner och navigering i konversationsstil. Doro ClearSound ljudprofil och hörapparatkompatibilitet gör att du kan uppleva optimalt ljud även i bullriga miljöer. Tack vare Assistence-knappen kan du vara säker på att familj och vänner är bara ett klick bort.

Alarm Trigger
Varna familj eller vänner när du befinner dig i fara eller nödläge tack vare den medföljande larmutlösaren. Du kan enkelt bära avtryckaren runt handleden eller halsen och använda den när du är utomhus eller när du duschar tack vare IP67 vatten- och dammbeständighet.

Trippel bakre kamera
Ta fantastiska bilder och bevara dina minnen med den tredubbla kamerauppsättningen. Huvudkameran på 16Mpx ger dig skarpa och detaljerade bilder samtidigt som du kan spela in upp till FullHD 1080p-video. 2Mpx-makrokameran ger dig extremt detaljerade närbilder, så att du kan se saker i otrolig detalj, medan 2Mpx bokeh-kameran erbjuder ett grunt skärpdjup, vilket är perfekt för porträttbilder. Den främre selfiekameran på 5Mpx ger dig bilder som enkelt kan delas.

Prestanda och lagring
Telefonen drivs av en åttakärnig ARM-processor, vilket tillsammans med 4 GB RAM ger dig massor av kraft för alla dina dagliga appar, videostreaming och enkelt spel för en smidig användarupplevelse. Det interna lagringsutrymmet på 64 GB ger gott om utrymme för foton, video och appar och vid behov kan det enkelt utökas med ett MicroSD-kort för upp till 512 GB extra lagringsutrymme.

Batteri
Batteriet på 3000mAh räcker hela dagen, och med den mångsidiga vändbara USB-C-porten kan du enkelt ladda din telefon och överföra data”

Fler funktioner:
- USB-C laddnings-/dataport
- Wi-Fi 5 (802.11ac)
- Telefon: Bluetooth 5.2
- Alarm Trigger: Bluetooth 2.0
- GPS, A-GPS, GALILEO, GLONASS, BEIDOU platstjänster
- Telefon: IP54 stänk-/dammbeständighet
- Alarm Trigger: IP67 stänk-/dammbeständighet
- 3,5 mm ljuduttag

Objektsnr 627952905

Visningar 96

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 29 mar 12:36

Doro 8210 smartphone med alarmtrigger

Utropspris

|0 Bud

2 000 kr

Auktionen avslutades utan bud

Minlillagarderob

KARLSKRONA, Sverige

4.9

Minlillagarderob

Verifierad

Toppsäljare

1 151 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?