Beskrivning

Högtalarkoner / spikes kan vara räddningen för din upplevelse av ljudåtergivningen i studion! Vibrationer från en högtalare kan sprida sig ner i golvet eller hyllan och orsaka en oprecis musikåtergivning. Med spikes eller koner löser du problemet både lätt och fort!

Dessa spikes är snyggt designade för att ge högtalaren en bredare bas att stå på jämfört med traditionella och därmed optimera dynamik och stereoperspektiv effektivare. Basen förbättras, detaljrikedomen träder fram. De fästs på undersidan av högtalaren med dubbelhäftande tejp eller skruvar i de två förborrade nersänkta hålen i vardera spikes hållare och hindrar därmed vibrationer på ett mycket effektivt sätt.
I paketet ingår 4 st spikes : 1 sats men inte skruv eller dubbelhäftande tejp. Se bild på spikes med hållare, gummifot och spikes.
Vinkel Spikes-hållaren är tillverkad i aluminium och lackerade i silver-grått. Spiksen och muttern i kromad stål. Koppen är av både hårdplast och fyllning av gummi.
Att montera spikes på en högtalare eller skivspelaren är ett av de billigaste och mest effektiva sätten att optimera ljudupplevelsen i Din ljudanläggning! Säljes i parti & minut.
Går att köpa i tvåpack, ett par här på tradera också för 300 kr paret för tillex ett par högtalare..

Objektnr 625145364

Visningar 156

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 30 mar 19:56

Spikes: Fokuserar ditt HiFi-Ljud! 1 sats för tillex. Sub högt.

Pris

175 kr
Annonsen är avslutad

ManneÖberg

Jävrebyn, Sverige

5.0

ManneÖberg

Verifierad

Toppsäljare

100 omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?