Beskrivning

Unik chans för dig den sanna manga-entusiasten! Dyk ned i de djupa historierna om ära och maktspel i feodala Japan med denna omsorgsfullt bevarade samling av Path of the Assassins första volymer 1-6. Skapad av de legendariska Kazuo Koike och Goseki Kojima, kända för mästerverket ‘Lone Wolf and Cub’, erbjuder denna serie en fängslande inblick i ninjan Hattori Hanzos liv och de intrikata banden till hans herre, Tokugawa Ieyasu.

Denna samling är en perfekt skatt för den som söker en fördjupad upplevelse av mangans konstform, berikad med historisk kunskap och emotionellt djup. Låt dessa volymer bli en kär del av ditt liv, precis som de varit för mig. En sann pärla för samlare och nya upptäckare som önskar att omfamna en bit av mangans själ och historia.
Om författarna
Kazuo Koike och Goseki Kojima är inte bara namnen bakom ‘Path of the Assassin’ och ‘Lone Wolf and Cub’, de är verkliga ikoner inom mangavärlden, vars arbete har format och inspirerat en hel generation av berättare och konstnärer. Deras förmåga att väva samman djupt mänskliga berättelser med historisk precision och en nästan poetisk känslighet för karaktärernas inre liv gör dem till mästare i sitt hantverk.
Deras serier är mer än bara underhållning; de är konstverk som utforskar de universella teman av ära, lojalitet och människans strävan efter mening i en ofta brutal och obarmhärtig värld.

Att äga delar av deras arv, som ‘Path of the Assassin’, är inte bara en investering i en samling, utan en hyllning till två av de största berättarna i mangans historia.

Utgivare är Dark Horse, och detta är första upplagan från 2006, språk engelska

Objektsnr 628438689

Visningar 99

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 1 apr 20:36

Exklusiv Manga ‘Path of the Assassin’ 1-6 av ‘Lone Wolf and Cub skaparna

Såld för

|0 Bud

749 kr

Annonsen är avslutad

Såld med prisförslag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?