Beskrivning

De båda vännerna Tim och Arlo lever utan framtidstro i en liten stan i Montana. Tim arbetar på det lokala lunchhaket och Arlo kör glassbil. Men när Tims goda vän doktor Long blir mördad ändras deras liv. Den döende doktorn ber Tim och Arlo att gömma en farlig frusen kemikalie från en man som är beredd att göra vad som helst för att få fatt i den. Ämnet måste alltid hållas under fryspunkten. Om det smälter är det dödsbringande.

En iskall thriller som håller nerverna spända som fiolsträngar. En skön blandning av action och komedi. Skeet Ulrich (Scream, Takedown) spelar den ständigt handfallna Tim Mason som tillsammans med sin vän Arlo, spelad av Cuba Gooding Jr. (Jerry Maguire, Outbreak), kommer ut på sitt livs resa för att föra den farliga kemikalien i säkerhet. I rollen som den hämndgirige överste Brynner ser vi Peter Firth (Amistad), och doktor Long spelas av David Paymer (Payback, Get Shorty).

Svensk titel Chill Factor
Originaltitel Chill Factor
Skådespelare Cuba Gooding Jr., Skeet Ulrich, Peter Firth, David Paymer, Hudson Leick, Daniel Hugh Kelly, Kevin J. O'Connor, Judson Mills, Jordon Mott
Regissör Hugh Johnson
Inspelningsår 1999
Bildformat Widescreen 2.35:1 Anamorfisk
Ljud Dolby Digital 2.0
Språk Engelska
Textning Svenska, Finska, Norska, Danska
Speltid 1 tim 37 min
Genre Action
Releasedatum 2006-04-07
Åldersgräns 15 år
Antal skivor 1
Färg/svartvit Färg
Bolag Nordisk Film
EAN 7332421023904


............................................................................................................................................

BETALNINGSINFORMATION:

Betalning Inom 3 bankdagar med Swish, PayPal eller till konto i Swedbank. Betalningsanvisning finns i traderas automatiska vinnarmail.

FRAKTINFORMATION:

Skickas med Postnord brev - ej spårbart. Jag ansvarar inte för postens hantering. Önskas spårbar försändelse så kostar det 51:- med Postnord eller 59:- med Schenker.

Samfrakt går utmärkt att ordna om du vinner flera auktioner

Objektsnr 626774653

Visningar 58

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Chill Factor (DVD) Cuba Gooding Jr., Skeet Ulrich - OOP/Utgången

Pris

59 kr

Rynch

BLEKET, Sverige

5.0

Rynch

Verifierad

Toppsäljare

3 646 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?