Beskrivning

Efter fyra år i koma är den före detta yrkesmördaren Black Mamba ute efter en bloddrypande hämnd. Dödslistan är klar och hon har redan avverkat de två översta namnen. Nu utgör det enögda blonda bombnedslaget Elle Driver och den alkoholiserade dörrvakten Budd de sista hindren innan Black Mamba kan få njuta av den ultimata hämnden över mannen som först skapade henne och sedan krossade henne ? Bill. En hämnd så ljuv att den inte kan förstöras av något: varken giftormar, hagelgevär eller ens att bli levande begravd. Men än är det inte säkert att Black Mamba når sitt mål, för Bill har ett sista ess dolt i ärmen...

Med avslutningen av detta storverk i två delar, Kill Bill, cementerar regissören Quentin Tarantino (Pulp Fiction) sin plats som den största actionregissören i modern tid. Kill Bill vol. 2 är nyskapande, överraskande och fascinerande på alla sätt och vis, och Tarantinos talang för att skapa knivskarpa dialoger, intensiva showdowns och känsloladdade uppgörelser spelas ut till max. Den andra delen av Kill Bill lever inte bara upp till föregångaren ? den slår den med flera hästlängder! Njut av den spektakulära upplösningen på årtiondets absoluta kungfu-samurai-spaghettiwestern-actionsuccé!

Lokal titel
Kill Bill: Volume 2

Originaltitel
Kill Bill: Vol. 2

Genre
Action

Produktionsland
USA

Premiärår
2004

Regi
Quentin Tarantino

Manus
Quentin Tarantino

Skådespelare
Uma Thurman
David Carradine
Sonny Chiba
Vivica A Fox
Daryl Hannah
Samuel L Jackson
Caitlin Keats
Chiaki Kuriyama
Michael Madsen
Michael Parks

Åldersgräns
15 år.

Biorelease
2004-04-23

Föregicks av
Kill Bill: Volume 1 (2003)

Följdes av
Kill Bill: Volume 3 (2014)

............................................................................................................................................

BETALNINGSINFORMATION:
Betalning Inom 5 bankdagar med Swish, PayPal eller till konto i Swedbank. Betalningsanvisning finns i traderas automatiska vinnarmail.

FRAKTINFORMATION:
Skickas med Postnord brev - ej spårbart. Jag ansvarar inte för postens hantering. Önskas spårbar försändelse så kostar det 63:- med Postnord eller 59:- med Schenker.

Samfrakt går att ordna om du vinner flera auktioner

Prisexempel på frakt:

1 disk = 18:- med Postnord

2 disk = 36:- med Postnord

3 disk eller mer upp till 2 kg (Ca 15 diskar) = 67:- med Schenker

Objektnr 386658224

Visningar 700

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Kill Bill - Vol 2 (DVD) OOP/Utgången

Pris

5 kr

Rynch

BLEKET, Sverige

5.0

Rynch

Verifierad

Toppsäljare

3 656 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?