Beskrivning

Paramount- 20 Century Fox- Warner Brothers
646 min speltid

Innehåll: Samfrakt gäller:

Innehåller Filmerna
- Världarnas krig:
Här skildras en otrolig kamp för människans överlevnad genom en amerikansk familjs öde De tvingas fly för att rädda sig själva från en arme av illvilliga mördarmaskiner från yttre rymden som utplånar allt i sin väg.
- Collateral: Under en ödesdiger natt måste taxichafför Max köra Vincent på hans nästa uppdrag. En natt som innebär fem stopp, fem offer och en flykt. Två mäns öden förs samman, kolliderar - och förändras för alltid.
- The last samurai: Kapten Nathan Algren kommer till Japan för att strida mot samurajerna, men istället byter han sida för deras sak. Karamoto en samurailedare som står inför ett föåldrat sätt att leva, vars öde vävs samman med den amerikanske kaptenen.
- Vanilla sky: David Aames är en ung, snygg förlagspamp med gott om pengar, som kan få allt han önskar. Ändå verkar det som om något saknas i hans liv. En kväll träffar han sin drömkvinna, men en svartsjuk älskarinna vänder upp och ner på Davids tillvaro. det slutar på ett så dramatiskt sätt att ingen kan glömma det.
- Minority report: handlingen utspelar sig i ett futuristiskt samhälle där brottslingar blir arresterade och dömda innan de begått något brott. När han själv utpekas i ett framtida mord har han bara 36 timmar på sig att upptäcka vem som gillrat fällan eller falla offer för det "perfekta" system han varit med och skapat.

Objektnr 633305490

Visningar 42

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 26 maj 20:09

DVD - Tom Cruise -Actionfilm - 5 disc - Nyskick - 2001-2005

Utropspris

|0 Bud

65 kr

Auktionen avslutades utan bud

460411

VÄSTERÅS, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

1 340 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?