Beskrivning

A-TEAM: De är beväpnade, farliga, extremt charmiga... och rent av galna! Häng med på ett adrenalinstint, actionladdat äventyr med Liam Neeson, Bradley Cooper, Quinton ”Rampage” Jackson och Sharlto Copley i rollerna. Det djärva teamet av veteransoldater har av militärdomstolen dömts för ett brott de inte begått. Nu måste de använda sina unika talanger för att bryta sig ut ur fängelset och tackla sitt hittills tuffaste uppdrag. Det kommer att krävas mod, knivstark tajming och en arsenal av sprängvapen – det här är ett jobb för A-TEAM!

DIE HARD 4.0: Pulserande actionunderhållning blandas med humor i den fjärde Die Hard filmen. New York polisen John McClane (Bruce Willis) levererar gammal hederlig rättvisa, då en grupp terrorister utför en massiv terrorattack mot USA:s samtliga datanätverk. Terrorattacken hotar att slå ut hela landets infrastruktur på självaste nationaldagen!

KNIGHT AND DAY:
June möter Roy på en flygplats och det visar sig att de ska med samma flyg. Hon blir förälskad och tror att hon mött mannen i sitt liv, men allt tar en abrupt vändning när det visar sig att Roy är en spion på flykt.
INDEPENDENCE DAY:
Den 2 juli är en helt vanlig sommardag ända tills himlen fylls av gigantiska rymdskepp som går till angrepp, med mål att utplåna mänskligheten. En handfull överlevande, beväpnade med enkel teknologi och tapperhet, är mänsklighetens enda hopp.
Dessa Dvd Filmer har Svensk Textning
SE BILD

Objektsnr 630542350

Visningar 45

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

THE A-TEAM + KNIGHT AND DAY + INDEPENDENCE DAY + DIE HARD 4.0 DVD (4 ST FILMER)

Pris

70 kr

ghost 64

Katrineholm, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

20 765 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?