Beskrivning

MED SLIPCASE

"Häpnadsväckande bra!" – Sydsvenskan

Stephen Fleming är en man som har allt: en lysande politisk karriär, en kärleksfull familj och en till synes ljus framtid. Men på ett cocktailparty möter han sin sons blivande hustru Anna, en ung fransyska lika gåtfull som vacker. En blick och de är förlorade.

Drama från 1992 med Jeremy Irons och Juliette Binoche. Mästerregissören Louis Malle skalar skickligt av lager efter lager för att avslöja en passionerad tragedi om två människor förblindade av begär. Laddade rollprestationer från bland annat Jeremy Irons och Juliette Binoche bidrar till ett dramatiskt porträtt av två personer som blir som förbytta av köttslig lust. De är fast i en nedåtgående spiral av skuld och motsägelsefulla känslor, oförmögna att frigöra sig från sin åtrå och avbryta sin färd mot en stadigt annalkande katastrof.

Text: Svenska
Språk: Engelska
Format: Region 2 (Sverige/Europa)
Ursprungsland: Sverige
Bonus material: (se bild)

Omslag och dvd i bra skick. Original inga hemmabrända dvdr. Köpfilmsutgåva. (kolla innan du bjuder vilka regioner din spelare klarar)

Tänk på att frakten blir billigare per vara ju fler du köper (se våra fraktvillkor för en portotabell). Så se mina övriga annonser, kanske hittar du något mer

Objektsnr 627905621

Visningar 48

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 7 apr 18:03

Damage dvd Drama från 1992 m Jeremy Irons o Juliette Binoche

Slutpris

|

29 kr

Auktionen är avslutad

Elvislove vann auktionen

WilliamHenryPratt

Sköllersta, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 503 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?