Beskrivning

UTGÅNGEN dubbel disk

Av allt i världen är hjärtat det svåraste att regera!

Elizabeth I är en prisbelönt miniserie om både den offentliga och personliga sidan av Englands mest gåtfulla drottning - Elizabeth I (1533-1603)

Hon var dotter till Henrik VIII, hon lyckades samla nationen som var splittrad av religiösa stridigheter, hon konfronterade den spanska Armadan och hon regerade utan motstycke i 45 år för att dö som en av Englands mest älskade monarker.

Prisbelönt drama från 2005 av Tom Hooper med Helen Mirren och Jeremy Irons. Miniserien beskriver den sista delen av hennes regeringstid som bjöd på stora uppoffringar och där hennes liv var en evig kamp i den mansdominerade världen med fiender, allierade och friare. Första delen handlar om Elizabeths stormiga förhållande till Earlen av Leicester (Jeremy Irons). Förhållandet överlever krig, förräderi, sjukdom och en fransk friare. Serien är vinnare av både Emmy och Golden Globe awards

Text: Svenska
Språk: Engelska
Format: DVD Region 2 (Sverige/Europa)
Utgiven i / Omslag: Sverige
Bonus material: (se bild)

Omslag och dvd i bra skick.Original inga hemmabrända dvdr. Köpfilmsutgåva. (kolla innan du bjuder vilka regioner din spelare klarar)

Tänk på att frakten blir billigare per vara ju fler du köper (se våra fraktvillkor för en portotabell). Så se mina övriga annonser, kanske hittar du något mer

Objektsnr 627905770

Visningar 32

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 7 apr 19:07

Elizabeth 1 UTGÅNGEN dubbel disk Helen Mirren, Jeremy Irons

Utropspris

|0 Bud

49 kr

Auktionen avslutades utan bud

WilliamHenryPratt

Sköllersta, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 503 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?