Beskrivning

DVD - Lace II

I första serien av ”Lace” gav sig unga Lili ut på en obeveklig jakt för att finna sin mamma som övergav henne som bebis. Nu är det pappas tur.
Phoebe Cates (Lili) och många av de ursprungliga stjärnorna från ”Lace” återvänder till en överdådig värld av jetplan, juveler och krossade hjärtan i LACE II.

Denna gång blir Lili's mamma kidnappad av en sydostasiatisk gerilla och hålls mot lösensumma på över en miljon dollar. Om de inte betalar så dödar de henne. Lili tar hjälp av sin mors vänner från skoltiden för att leta reda på hennes okände far som hon hoppas kan betala lösensumman innan de verkställer sitt dödliga hot. Hennes enda ledtråd är mammans bok, en roman med tre olika versioner av vem Lili's far kan vara. Så många pappor, så lite tid!

Denna fängslande filmberättelse sträcker sig över flera årtionden, har en imponerande rollista och bygger på Shirley Conrans bestseller. Så vässa klorna och ladda upp inför en miniserie full med starka känslor och passion i fashionabla miljöer.

Inspelningsår: 1985
Rek från 15 år
Speltid: 3 tim
Skick: Mycket bra
Språk: engelska - textad på svenska, danska, finska, norska
Ljud: Dolby Digital

Vikt: 114 gram + emballage
Titta gärna på mina andra annonser - jag samfraktar förstås!

Rök- och djurfritt hem.

Jag försöker att beskriva det jag säljer på ett tydligt sätt och svarar självklart på frågor om du vill veta mer. Tillämpar EJ öppet köp eller byte, så ställ eventuella frågor före bud/köp.
Ditt paket skickas, om inget oförutsett inträffar, inom 2 vardagar efter att jag fått betalt.

Jag kan inte ansvara för paketet efter att jag lagt det på lådan/lämnat in det hos ombudet. Rekommenderar spårbar frakt.

Objektsnr 628270848

Visningar 164

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 26 apr 21:24

DVD - Lace II

Pris

50 kr
Annonsen är avslutad

aprilpinglan

Åkersberga, Sverige

5.0

aprilpinglan

Verifierad

Toppsäljare

451 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?