Beskrivning

Efter att kung Georg V dött och kung Edvard VIII abdikerat står prins Albert på tur att ta över den engelska tronen som kung Georg VI. Den nye kungen har dock ett stort problem, han lider av svår stamning och drar sig för offentliga framträdanden. Men med ett nytt världskrig som hotar att bryta ut behöver England en stark och tydlig ledare mer än någonsin. När läkare misslyckas med att hjälpa kungen kontaktar hans hustru, den blivande drottningmodern Elizabeth, den excentriske logopeden Lionel Logue som en sista utväg. Kungen vägrar först att gå med på de okonventionella metoderna men Lionels uppriktighet och värme överraskar honom. För första gången vågar kungen öppna sig och en ovanlig och nära vänskap tar sin början. Alla har dock inte låtit sig övertygas av Lionel och allt ställs på sin spets när kungen måste göra sitt livs framträdande för att ingjuta mod i nationen.
THE KING’S SPEECH bygger på den sanna historien om Englands kung Georg VI och hans kamp för att finna den röst folket så väl behövde höra.
Colin Firth belönades med en Golden Globe 2011 i kategorin "Bästa manliga huvudroll - drama" för sin rollprestation som Georg VI.

Skick = Helt ny och inplastad
Text = Svensk, Norsk & Finsk Text
Reg 2

Gradering
Ny = Ny vara
Nyskick = Begangnad vara i nyskick
Toppskick = Har någon enstaka eller ett par små "hairlines" eller märken
Fint skick = Har Några "Hairlines/märken

Vi Graderar noga

Vid Frakt, så använder vi oss av de olika fraktbolagens taxor och emballaget ingår.

1 Film 22kr (vissa fall 44kr)
2 Filmer 44krVi samfraktar vid större leveranser med det som passar er bäst.
Simmig har nöjdkundgaranti.

Objektsnr 409391148

Visningar 919

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

DVD - THE KING´S SPEECH - COLIN FIRTH

Pris

25 kr

simmig

SKURUP, Sverige

Verifierad

673 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?