Beskrivning

King Of The World, Miniserie 3 st DVD med Svensk text , Ny inplastad

I ett tyskt fångläger under Andra Världskrigets sista dagar gör boxningstränaren Max the Cigarr en osannolik upptäckt… En av hans medfångar, Stan Vandeville, ruvar på en dold, oslipad talang – en talang som skulle kunna ta honom långt i ringen – väldigt långt. Under en flygattack räddar Stan livet på Max och de lyckas fly. Som tack lovar Max honom sin lojalitet och att lära honom att boxas på riktigt. Vid krigets slut, trots sin barndomskärlek Marthas protester, antar Stan utmaningen… Men vägen till toppen är fylld av motgångar.
Omringad av girighet och korruption måste Stan lita på sin magkänsla för att överleva i en skum värld av riggade matcher och skrupelfria bookmakers. Det blir också en viljans kamp eftersom framgång i ringen lätt kan locka en in i ett liv fyllt av kvinnor och alkohol.
När Martha lämnar honom för hans bror och bara Max finns kvar för att hålla honom fokuserad, dröjer det inte länge förrän Stan börjar förlora greppet. Men det är inte förrän han når botten som han upptäcker den sanna kämpen inom sig…
Frakt: 54 kr

Objektsnr 630662928

Visningar 35

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 3 maj 16:57

King Of The World, Miniserie 3 st DVD med Svensk text , Ny inplastad

Utropspris

|0 Bud

96 kr

Slutar om

Sleazy75

Edsbyn, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

105 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?