Beskrivning

Ensam hemma Box
4 Disc

Skick: VG
Konvolut; VG
Genre: komedi

Handling:
Ensam hemma
När Kevins familj åker på semester glömmer de en liten detalj: Kevin!
Den åtta år gamla Kevis McCallister (Macaulay Culkin) har blivit mannen av huset!
Kevin tar det kalt och istället för att leta efter sin föräldrar så dekorerar han huset inför julhelgen. Problemet är bara att två tjuvar försöker bryta sig in, Kevin som alltid reagerar mycket kallt, börjar nu att bygga fällor för att välkommna dem!
Detta blev en succe när den kom och med skådespelare som Catherine O’Hara, John Heard Joe Pesci, Daniel Stem blev det bara bättre.

Ensam hemma - Vilsen i New York
Denna gången hamnar Kevin i New York. Helt ensam i en av världens största städer. Tack vare ett kreditkort lyckas han checka in på stadens mest lyxiga hotell och han blir snabbt kompis med de flesta i personalen. En dag hittar han en underbar leksaksaffär och drömmer sig bort från stadens enorma julhysteri. Men lyckan blir snabbt utbytt till rädsla då han upptäcker att de bekanta skurkarna Harry och Marv också hittat till stan och de tänker råna leksaksaffären. Men Kevin finner sig snabbt och planerar hur han ska stoppa de otäcka tjuvarna.

Ensam hemma 3: Ensam hemma igen
U.S. Airforce har utvecklat ett nytt, hemligt vapen - och han är bara 8 år gammal! Det är komedilegenden John Hughes som ger oss denna helknäppa, actionladdade succé, som är "rena skrattfesten för hela familjen"
En grupp internationella skurkar har gömt ett av arméns datorchips i en leksaksbil. En förväxling på flygplatsen gör att bilen råkar hamna hos underbarnet Alex Pruitt (Alex D. Linz). Alex ligger sjuk i vattkoppor, ensam hemma i en lugn förort till Chicago.
Men när förbrytarna hittar till alex hus med hjälp av sina högteknologiska apparater utsätts de för kaos och förstörelse på högsta nivå. Den lille hjälten försvarar sig nämligen mot de klumpiga busarna med en rad vansinniga fällor och bakhåll.

Ensam hemma 4
Att fira jul med pappa hos hans nya flickvän är inte precis det roligaste Kevin kan komma på. Inte ens det faktum att hon har en herrgård, sprängfylld med avancerad teknisk utrustning att leka med räddar situationen.

Skickar mot frakt kostnad och spårbart

Objektsnr 628395589

Visningar 181

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 3 apr 13:41

ENSAM HEMMA BOX DVD

Utropspris

|0 Bud

29 kr

Auktionen avslutades utan bud

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?