Beskrivning

Fest I Byn

I den lilla franska byn förbereder man sig för fest. Nationaldagen ska firas med pompa och ståt. Ett kringresande tivoli anländer. En tältbio monteras upp. Och det är här som byns brevbärare storögt bevittnar en skrytfilm om det amerikanska postverket. Våghalsiga akrobater virvlar förbi och sprider sin post medels flygplan och motorcykel. Snabbt bestämmer han sig. Han ska effektivisera postbärandet — ”The American Way”!

På sin skraltiga cykel inleds en rad halsbrytande strapatser, lika kaotiska som älskvärda. Bland annat trampar han rätt in i tätklungan på Tour de France. Men framför allt trampar den gode brevbäraren rätt in i filmhistorien.

Semestersabotören

Iförd sin tyghatt, byxorna med de allt för korta benen och den ständigt slocknande pipan anländer Monsieur Hulot till den lilla badorten. Med sin oefterhärmliga, struttande stil kliver han ur sin ilsket puttrande bil — och stiger rakt in i filmhistorien!

Hulot är mannen som alltid gör vad som faller honom in. Alltid lika vänlig — men med en unik förmåga att skapa kaos. Sin enorma välvilja till trots misslyckas Hulot när han ska delta i alla typiska sommaraktiviteter...

Språk: Franska
Textning: Svenska, Danska, Finska, Norska
Speltid: 1 tim 17 min & 1 tim 23 min

Objektnr 633155154

Visningar 42

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 13 jun 05:18

Fest i Byn / Semester Sabotören (2-disc)

Pris

139 kr

oscaar92

Trosa, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

516 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?