Beskrivning

6 DISC DVD - GLEE HELA FÖRSTA SÄSONGEN

Skivorns och fodralet är i bra skick. Under en tänd skrivbordslampa syns att skivorna har några ytliga märken, repor och fingeravtryck. Jag kontroll spelade upp första och sista skivan. De spelade utan avbrott eller störningar.

Se bilder för egen bedömning av skicket.

Engelskt tal. Svensk text. Ca 16 timmars speltid.

Glee är en amerikansk TV-serie (musik/drama/komedi) från 2009, som handlar om showkören New Directions. Serien sändes i 121 avsnitt fördelat på sex säsonger.

Glee belönades med en Golden Globe i kategorin Bästa komedi- eller musikal-TV-serie 2010.

Handling
Glee utspelar sig på McKinley High, ett typiskt gymnasium i Lima i Ohio. Serien handlar om kören "New Directions" som drömmer om att vinna det nationella mästerskapet. Will Schuester, en lärare på skolan, som själv var med i kören i sin ungdom, bestämmer sig för att ta över Glee-kören efter att hans föregående kollega anklagats för att ha trakasserat elever sexuellt.

Det är inte helt utan romantiska motiv som skolans syokonsulent Emma Pillsbury stöttar Mr. Schuester genom körens alla motgångar, bland andra skolans cheerleader-coach Sue Sylvester som omöjligen kan finna sig i att det uppstår ekonomiska nedskärningar för hennes cheerleading-mästerskapsvinnande lag "Cheerios".

I en ofta återkommande scen sitter Mr. Schuester och Sue Sylvester på rektor Figgins kontor och argumenterar till sin egen fördel. Andra konflikter eller intriger som uppstår i serien är bland annat tonårsgraviditet, biologiska mödrar, homosexualitet, övervikt, religion och minoritetsproblem.

Rollista

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Glee_characters

Emotser betalning 2-3 bankdagar efter att auktionen avslutats. Jag sänder auktionsvinsten så fort jag har erhållit betalning. Köparen står för frakten. Jag packar väl och ansvarar inte för fraktförarens eventuella slarv. Säljes i befintligt skick. Kommer från ett rök- och husdjursfritt hem.
Vikt inklusive fodral: 262 gram

Samfraktar.

Objektsnr 630158288

Visningar 60

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 21 apr 17:24

6 DISC DVD - GLEE HELA FÖRSTA SÄSONGEN

Utropspris

|0 Bud

44 kr

Auktionen avslutades utan bud

Mauritz64

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

467 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?