Beskrivning

En romantisk komedi om den osannolika förbindelsen som uppstår mellan tre helt olika New York-bor - och de verkar aldrig få ordning på sina respektive liv. Trion består av en snabbkäftad romanförfattare, en servitris som försöker vara en ansvarstagande ensamstående mor och en homosexuell konstnär som aldrig blir nöjd med sina målningar. Det är genom en fjärde komplicerad personlighet som de får kontakt - nämligen en hund vid namn Verdell.

Jack Nicholson, Helen Hunt, Greg Kinnear, Cuba Gooding Jr., Skeet Ulrich, Shirley Knight, Yeardley Smith, Lupe Ontiveros.
DVD. 133 minuter. 1997.
Tillåten från 11 år på bio.

.................................................................................................................................................................

BETALNINGSINFORMATION:

Betalning Inom 3 bankdagar med Swish, PayPal eller till konto i Swedbank. Betalningsanvisning finns i traderas automatiska vinnarmail.

FRAKTINFORMATION:

Skickas med Postnord brev - ej spårbart. Jag ansvarar inte för postens hantering. Önskas spårbar försändelse så kostar det 51:- med Postnord eller 59:- med Schenker.

Samfrakt går utmärkt att ordna om du vinner flera auktioner

Objektsnr 623921878

Visningar 61

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Livet från den ljusa sidan (DVD) Jack Nicholson/Helen Hunt - Egmont OOP/Utgången

Pris

79 kr

Rynch

BLEKET, Sverige

5.0

Rynch

Verifierad

Toppsäljare

3 635 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?