Beskrivning

Sanningen överträffar myten

Amy Mayfield studerar film på Alpines universitet och kämpar för att slutföra sin avslutningsfilm baserad på moderna myter. Men en efter en dör hennes medarbetare i hemska olyckor i de moderna myternas anda. Amy inser att hon måste ta reda på vem som motarbetar henne innan hon också blir ett av mördarens offer. Ingen går säker och allal är misstänkta.

Skräck från 2000 av John Ottman med Joey Lawrence, Anthony Anderson, Matthew Davis, Jessica Cauffiel, Loretta Devine, Anson Mount, Jennifer Morrison och Eva Mendes. Detta är uppföljaren till Urban Legends / Mördand Legender men faktum är att det snarare började med den första Scream filmens stora framgång. Det var den filmen som gjorde att vi fick ett stort uppsving av filmer innehållandes korkade ungdomar I college miljö som drabbas av en maskerad mördare. Inte originellt någonstans men däremot underhållande. Att del två av Urban Legends stressades fram på grund av att ettan drog in tillräckligt med pengar kanske märks men gillar man ungdomsslashers så funkar denna ungefär lika bra som mycket annat.

Text: Svenska
Språk: Engelska
Format: DVD Region 2 (Sverige/Europa)
Ursprungsland: Sverige
Bonus material: (se bild)

Omslag i bra skick. Dvdn har dock en hel del repor men spelar som den ska. Original inga hemmabrända dvdr. Köpfilmsutgåva. (kolla innan du bjuder vilka regioner din spelare klarar)

Tänk på att frakten blir billigare per vara ju fler du köper (se våra fraktvillkor för en portotabell). Så se mina övriga annonser, kanske hittar du något mer

Objektsnr 627905712

Visningar 90

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 7 apr 18:38

Urban legends the final cut / Mördande legender del 2 dvd

Utropspris

|0 Bud

13 kr

Auktionen avslutades utan bud

WilliamHenryPratt

Sköllersta, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 502 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?