Beskrivning

UTGÅNGEN och INPLASTAD

88 Films slasher classics collection nummer 23

”A new dimension in terror”

En ex pojkvän till en flicka som jobbar på en supermarket återvänder vid stängningsdag för att ställa till med problem. Han blir iväg körd från butiken. Men senare när butikspersonalen har låst och skall vara kvar för att inventera så försvinner de plötsligt en och en. När de väl hittas så är det i delar, hur skall de kvarvarande lyckas fly……………..

Amerikansk splatter skräck från 1988 av Scott Spiegel (From dusk til dawn 2) med Elizabeth Cox och Renee Estevez samt några korta cameo roller av Sam & Ted Raimi och Bruce Campbell. Sam Raimi sjunger bla en sång som var med i hans egna ”The Evil dead”. Filmen är också känd som ”Night crew:the final checkout”. En mördare som går lös i ett varuhus och tills sin glädje får användning av alla redskapen på charkavdelningen…… mysig splatter rulle.

Text: Otextad
Språk: Engelska
Format: DVD Regionsfri (Alla länder/Sverige)
Ursprungsland: England
Bonus material: (se bild)

INPLASTAD. Omslag och dvd i bra skick. Original inga hemmabrända dvdr. Köpfilmsutgåva. (kolla innan du bjuder vilka regioner din spelare klarar)

Tänk på att frakten blir billigare per vara ju fler du köper (se våra fraktvillkor för en portotabell). Så se mina övriga annonser, kanske hittar du något mer

Objektsnr 627905731

Visningar 46

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 7 apr 18:50

Slasher Classic Collection #23: Intruder dvd S/S B. Campbell

Utropspris

|0 Bud

249 kr

Auktionen avslutades utan bud

WilliamHenryPratt

Sköllersta, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 503 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?