Beskrivning

DVD Region 2, Svensk text

HANDLING:

Ocensurerat, ohyggligt och brutalt - skräckfilmsprojektet Masters of Horror lotsar in åskådaren in i mörkrets domäner där ingen går säker och mardrömmen är det enda vakna tillståndet. Bakom projektet står producenten Mick Garris och hans idé om att samla ihop världens främsta horror-regissörer. Samtliga tretton fick fria händer att förverkliga sina rysliga visioner i varsin en-timmesfilm och resultatet är bland det mest otäcka som skådats...

Till 1800-talets Japan söker sig en amerikansk journalist för att söka upp den kvinna som han en gång lämnade efter sig. I jakten på henne hamnar han på en uråldrig bordell belägen på en enslig ö, där han underrättas av en vacker, men deformerad prostituerad att hans älskade en gång arbetade. Men enbart några månader innan hans ankomst tog hon sitt liv. Utom sig av förtvivlan tvingar mannen den prostituerade att berätta sanningen om den galenskap som drev hans livs kärlek till självmord. Det han får höra är den mest fasansfulla berättelse om incest, abort, våldtäkt, tortyr och död.

Takashi Miike är den japanske skräckmästaren som med sin visuellt slående skräck har myntat genre-uttrycket "Asian extreme" och placerat sig på filmkartan som en av de mest intressanta regissörerna idag, med fascinerande verk som "Audition" (1999), ”Ichi the Killer” (2001) och ”Three Extremes ”(2004) i bagaget. Hans omsusade ”Imprint” baserar sig på den skrämmande bästsäljaren "Bokkee Kyoutee" av Shimako Iwai och blev med sin grafiska brutalitet den enda av de tretton Masters of Horror-filmerna som bannlystes från visning vid den amerikanska premiären.

***************************************************************************************************
Alla filmer jag säljer är i bra skick, om inte annat anges i produktbeskrivningen.

SÖKNING I BUTIK:
Söker du filmer från vissa ÅRTAL eller med vissa SKÅDESPELARE, så kan du enkelt söka fram det i min butik.
Sökexempel: 197* (Visar alla filmer från 1970-1979).

Letar du efter en speciell film? Hör av dig, så kanske jag kan hjälpa dig.

We do NOT ship outside of Sweden!

Lycka till!

Objektsnr 595415781

Visningar 428

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Imprint (2005) Takashi Miike med Billy Drago och Youki Kudoh.

Pris

199 kr

pali71

Eskilstuna, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

4 750 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?