Beskrivning

Jurtjyrkogården 2 / Pet Sematary 2 / Svensk utgåva / DVD / Stephen King

Text: Svenska.

Filmen är i bra skick. Finns några ytmärken/ytrepor och fingeravtryck. Men inget som påverkar uppspelning i min Blu-ray spelare.

Ibland är döden att föredra. Men den fruktansvärda skräck som drabbade invånarna i Ludlow, Maine i ”Jurtjyrkogården” är fortfarande i allra högsta grad levande i denna gastkramande uppföljare till 1989 års stora succéfilm skriven av Stephen King.

Veterinären Chase Matthews (Anthony Edwards från tv-serien ”Cityakuten”) flyttar efter hustruns död tillsammans med sin 13-årige son Jeff (Edward Furlong, ”Terminator 2: Judgement Day”) till Ludlow för att börja ett nytt liv. Jeff trakasseras av sina jämnåriga i grannskapet och blir vän med en annan enstöring, Drew Gilbert, som lever i ständig skräck för sin elaka styvfar Gus (Clancy Brown, ”Highlander”). Efter att Gus kallblodigt skjutit ihjäl Drews älskade hund begraver pojkarna den på byns indianska begravningsplats - en plats som sägs ha krafter att få de döda att återuppstå. När ondskan vaknar till liv inser pojkarna att det ibland är bäst att inte utmana ödet.

Objektsnr 625638189

Visningar 72

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 19 mar 09:09

Jurtjyrkogården 2 / Pet Sematary 2 / Svensk utgåva / DVD / Stephen King

Pris

49 kr
Annonsen är avslutad

Päronfluff

Grästorp , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

851 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?