Beskrivning

**Poltergeist 1-3 + Nyinspelning 2015**
Skräck från 1982 av Tobe Hooper med Craig T Nelson, JoBeth Williams, Beatrice Straight, Dominique Dunne, Oliver Robins, Heather O'Rourke.

"De är här nu". Det börjar som en lek, men snart är det inte roligt längre… Det blåser upp till storm utanför familjen Freelings hus, ett träd faller – och anfaller yngsta dottern Carol Anne, som kidnappas av dem och fastnar i ett kusligt tomrum på den andra sidan. I en kamp mot sitt eget hus tvingas familjen bekämpa det ena fasansfulla fenomenet efter det andra…

**Poltergeist II - the Other Side**
Rysare från 1986 av Brian Gibson med JoBeth Williams, Craig T. Nelson, Heather O'Rourke

De onda, övernaturliga krafterna återvänder i denna gastkramande rysare.

Familjen Freeling (JoBeth Williams, Craig T Nelson, Heather O’Rourke) gör sig hemmastadda i ett nytt hem efter att det föregående utplånats av skräckinjagande besökare från andevärlden. Men vålnaderna är fortfarande fast beslutna att locka över familjens synska dotter Carol Anne till “den andra sidan”!

**Poltergeist III**
Skräck från 1988 av Gary Sherman med Tom Skerrit, Nancy Allen, Heather O'Rourke.

Poltergeist-trilogin når sin kulmen i denna slutgiltiga film, där Carol Anne flyttar till ett höghus i Chicago för att bo med sin moster (Nancy Allen), morbror (Tom Skerritt) och kusin (Lara Flynn Boyle). Men snart står hon öga mot öga med demoner som är långt mer skrämmande tidigare. De nöjer sig inte längre med att invadera enskilda hem, utan ger sig på hela skyskrapor!

**Poltergeist (2015) (Blu-ray)**
Rysare från 2015 av Gil Kenan med Sam Rockwell och Rosemarie DeWitt.

Onda krafter hemsöker familjen Bowens hus och de skrämmande attackerna eskalerar. När den yngsta dottern blir tillfångatagen samlas familjen i ett sista försök att rädda henne innan hon försvinner för alltid.

* 399:- för alla
* Sv text på alla
* Skick: Nyskick på alla

Objektsnr 630517646

Visningar 27

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 17 maj 21:08

**Poltergeist 1-3 + Nyinspelning 2015**

Pris

399 kr

Waingro82

Habo, Sverige

5.0

Waingro82

Verifierad

Toppsäljare

364 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?