Beskrivning

UTGÅNGEN

I varje hjärna finns en dörr som aldrig öppnats

Tom Witzky (Kevin Bacon) är en hederlig arbetare, en familjefar, den mest vanlige mannen i världen?som plötsligt kastas in i ett våldsamt möte med en annan värld. Och det spelar ingen roll att Tom inte tror på övernaturliga saker, eftersom det övernaturliga tror på Tom. Efter att ha blivit hypnotiserad på ett grannparty förändras Tom. Han ser saker han inte kan förklara och hör röster han inte kan ignorera. När sakerna bara blir värre och värre, inser Tom att det är bitar av ett pussel, ekon från ett brott som måste lösas. Men när de utomjordiska mardrömmarna plötsligt blir verklighet, vill Tom därifrån. Han försöker desperat att göra sig av med sina ovälkomna krafter ? men hamnar istället ännu djupare i det mysterium som dominerar hans liv. När han till slut kommer på sanningen, avslöjas en väl bevarad hemlighet och en ondskefull hämnd?

Thriller från 1999 av David Koepp med Kevin Bacon och Kathryn Erbe.

Text: Svenska
Språk: Engelska
Format: DVD Region 2 (Sverige/Europa)
Ursprungsland: Sverige
Bonus material: (se bild)

Omslag i bra skick. Dvdn har märken. Original inga hemmabrända dvdr. Köpfilmsutgåva. (kolla innan du bjuder vilka regioner din spelare klarar)

Tänk på att frakten blir billigare per vara ju fler du köper (se våra fraktvillkor för en portotabell). Så se mina övriga annonser, kanske hittar du något mer

Objektsnr 627905878

Visningar 41

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 7 apr 19:49

The secret sense UTGÅNGEN Stir of echoes Kevin Bacon

Slutpris

|

9 kr

Auktionen är avslutad

EvaLenaIs vann auktionen

WilliamHenryPratt

Sköllersta, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 503 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?