Beskrivning

Fungerade DVD. OBSERVERA ATT DU ENDAST FÅR DVD-SKIVAN, INTE PLASTFODRAL OCH OMSLAG FÖR ETT FRIMÄRKE I FRAKT. Jag ansvarar inte för PostNords leverans om du väljer frimärke.

HANDLING

FBI-agenten Terry McCaleb går oftast in för att lösa sina fall med själ och hjärta. Den här gången slår hjärtat bokstavligt för honom. Vid en hjärttransplantation får McCaleb ett mordoffers hjärta. Donatorns syster ber honom att ägna sitt nya liv åt att hitta mördaren. Detta är endast en av många vändningar i den här smarta, spännande thrillern som är ""lik Eastwood själv: snabb, överraskande och väldigt, väldigt spännande"" (Jim, Svejda, KNX/CBS Radio).

Den trefaldiga Oscar-vinnaren Clint Eastwood producerar, regisserar och spelar huvudrollen som McCaleb i ""Blood Work"", den knivskarpa, kritikerrosade thrillern som bygger på Michael Connellys bästsäljare, anpassad till film av Oscar-belönade Brian Helgeland (L.A. Konfidentiellt). Mitt i stadens larm riskerar McCaleb sin hälsa och säkerhet genom att utmana sitt gäckande villebråd. Vänner och kollegor ber honom att ge upp. Men McCaleb kan inte. Han har inte hjärta att låta det här fallet förbli ouppklarat.

Objektsnr 631267453

Visningar 10

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 25 maj 18:54

Blood work (DVD)

Pris

29 kr

rogbod

Solna, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

184 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?