Beskrivning

Samlingsbox med tre stycken filmer från kriminaldramat " Den som dräper"

EN SOM DRÄPER
När kvarlevorna av fyra unga kvinnor hittas begravda i en skog norr om Köpenhamn dras den envist ambitiösa detektiven Katrine Ries Jensen (Laura Bach), tillsammans med den människoskygge psykiatrikern Thomas Schaeffer (Jakob Cedergren), in i en livsfarlig jakt efter Danmarks första seriemördare. Katrine och Thomas arbetar effektivt tillsammans, men fallet är komplext. Först när de förstår de fantasier och trauman som driver gärningsmannen kan de möta den som dödar.

UTOPI
Medlemmarna i en helt vanlig familj hittas döda i sitt eget hem. Inget är stulet och det brutala mordet känns bara meningslöst. Thomas Schaeffer blir berörd och känner sig tillräckligt engagerad för att ta på sig det mystiska fallet. Under tiden utredningen pågår blir ytterligare en familj kidnappad och hålls fången i sitt eget hus. Nu börjar en kamp mot tiden för att befria familjen innan mördarens utopi krackelerar.

ONT BLOD
En sjuttonåring som är intagen på ett av Danmarks största fängelser blir utsatt för övergrepp och dödas. För Katrine Ries Jensen blir det ett möte med ett förflutet hon helst vill glömma. Hon går till angrepp mot systemet som har möjliggjort övergreppet. När ytterligare en fånge dödas på samma sätt, blir det klart att det handlar om mer än ett sexuellt mord.

Språk: Danska
Textning: Danska, Finska, Norska & Svenska
Speltid: 270 min

Objektsnr 631052145

Visningar 34

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 23 maj 06:28

Den som dräper - Volym 1 (2-disc)

Pris

129 kr

Mirrelinee

Trosa, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

122 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?