Beskrivning

Fungerade DVD. OBSERVERA ATT DU ENDAST FÅR DVD-SKIVAN, INTE PLASTFODRAL OCH OMSLAG FÖR ETT FRIMÄRKE I FRAKT. Jag ansvarar inte för PostNords leverans om du väljer frimärke.

HANDLING

Lawson Russell är en framstående advokat i New Orleans som har rykte om sig att ha den rätta skärpan och charmen för att rädda de mest framstående och förmögna medborgarna undan lagens långa arm. Men hans tillvaro tar en drastisk vändning när han åtar sig att försvara en man som han vet är skyldig till mord. Till slut står han inte ut längre utan avsäger sig fallet genom att ifrågasätta sin klients trovärdighet. Rättegången ogiltigförklaras och Russell utesluts ur advokatförbundet.

Han åker till Key West för att vila upp sig och skriva en bok. Där möter han Christopher Marlowe, en äldre man som berättar att även han skrivit manus till en bok, "A Murder of Crows". Han erbjuder Russell att läsa manuset som visar sig vara en fascinerande thriller om en man som mördar advokater som fått sina högst tvivelaktiga klienter frikända. När Russell dagen därpå försöker träffa Marlowe får han veta att den gamle mannen dött. Med en knappt påbörjad egen bok och ett helt lysande manus i sin hand ser han sin stora chans. Han ger helt enkelt ut "A Murder of Crows" i sitt eget namn ovetande om vilka konsekvenser beslutet kommer att få för hans framtid...

Objektsnr 631267433

Visningar 9

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 25 maj 18:54

A murder of crows (DVD)

Pris

59 kr

rogbod

Solna, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

184 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?