Beskrivning

En liten udda thrillerkomedi, inspelad på plats i England, Grekand och Schweiz, som givetvis bär häxmästaren Sir Alfred Hitchcocks karakteristiska prägel.

Det till synes "äkta paret" Richard Ashender (Sir John Gielgud) och Elsa Carrington (Madeleine Carroll) är två brittiska spioner på väg till Schweiz för att mörda en fiendeagent som de inte vet utseendet på.

Av misstag mördar Ashender fel man – en oskyldig turist tvingas sedan ta upp jakten på den verklige spionen, spelad av den legendariske Peter Lorre. Den klassiske finalen utspelar sig, naturligtvis i en Schweizisk chokladfabrik!

"Spioner i hälarna" bygger på två noveller av Somerset Maugham: "Förrädaren" och "Den flintskalliga mexikanen" och filmen hade svensk premiär den 6/3 1937.

Svensk titel Spioner I Hälarna
Originaltitel Secret Agent
Alternativ titel Hemlig Agent
Skådespelare John Gielgud, Madeleine Carroll, Peter Lorre, Robert Young, Percy Marmont, Florence Kahn, Charles Carson, Lilli Palmer
Regissör Alfred Hitchcock
Inspelningsår 1936

.................................................................................................................................................................

BETALNINGSINFORMATION:

Betalning Inom 3 bankdagar med Swish, PayPal eller till konto i Swedbank. Betalningsanvisning finns i traderas automatiska vinnarmail.

FRAKTINFORMATION:

Skickas med Postnord brev - ej spårbart. Jag ansvarar inte för postens hantering. Önskas spårbar försändelse så kostar det 51:- med Postnord eller 59:- med Schenker.

Samfrakt går utmärkt att ordna om du vinner flera auktioner

Objektnr 624595655

Visningar 30

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Secret Agent (DVD) 1936 - A. Hitchcock - Import - Ej Svensk Text - OOP/Utgången

Pris

149 kr

Rynch

BLEKET, Sverige

5.0

Rynch

Verifierad

Toppsäljare

3 656 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?