Beskrivning

VOLYM 6

KURIREN
En motorcyklist hittas mördad och polisen finner ledtrådar som spåras till traktens MC-klubb. Det visar sig att klubben anlitar våghalsiga MC-kurier för att smuggla narkotika över Öresundsbron. När allt pekar på att offret varit inblandad förstår Kurt Wallander att det finns krafter i samhället som har planer på att ta över narkotikamarknaden i regionen.

TJUVEN
En våg av villainbrott härjar i Ystad. En gruppsammansvetsade grannar i det drabbade området beslutar sig för att ta saken i egna händer. De startar ett medborgargarde som ska vakta gatorna på nätterna. Under en nattvandring får de syn på en misstänkt person som är på väg in i ett hus. De upprörda grannarna agerar med våld, och det slutar med att de misshandlar mannen svårt.

CELLISTEN
En rysk konsertcellist utsätts för ett bombdåd efter ett uppträdande i Ystad. Kvinnan visar sig vara ett kronvittne i ett mordåtal mot en medlem av den ryska maffian, nämligen sonen till dess ledare, den länge internationellt efterlyste Leb Munchin. Wallander och hans kollegor befinner sig med ens mitt uppe i ett krig mot en mäktig internationell motståndare vars metoder är skoningslösa.

SE BILD

Objektsnr 296077457

Visningar 1 645

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

WALLANDER 3 ST FILMER VOL 6 (KURIREN,TJUVEN,CELLISTEN) 2-DISC DVD NY INPLASTAD

Pris

72 kr
Annonsen är avslutad

ghost 64

Katrineholm, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

20 755 omdömen

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?