Beskrivning

Väldigt bra skick på alla mina dvd mm (om inget annat är angivet)skickar i vadderat kuvert eller kartong med spårbart posten 51kr/ schenker 63 kr).

Över 1 kg blir frakten 73kr med posten/schenker.

Samfraktar alltid .

Kolla mina andra varor https://www.tradera.com/profile/items/ 1336657/ seffleretroochkuriosaantik

Varje dag pågår ett krig på gatorna i storstäderna i USA – ett krig mellan boende i området, knarklangare och lagens representanter. Alonzo Harris hör till den sistnämnda kategorin. Sedan tretton år tillbaka har han jobbat som narkotikaspanare inom Los Angeles poliskår. Under sina många och långa pass har Harris sett det mesta och den optimism han en gång kände för sitt yrke har gradvis försvunnit. En dag får Harris en ny kollega, den unge Jake Hoyt. Han är exakt så som den ärrade veteranen Harris var i början av sin bana: beredd att bekämpa det onda och förändra världen till det bättre... TRAINING DAY är en thriller med Denzel Washington ("I samlarens spår", "Remember the titans") och Ethan Hawke ("Döda poeters sällskap", "Reality bites", "Snön faller på Cederträden") i huvudrollerna. I några av birollerna ser vi stjärnor som Macy Gray, Snoop Doggy Dogg och Dr. Dre.
  • SpråkEngelska, Tyska, Spanska
  • TextningSvenska, Engelska, Tyska, Spanska, Danska, Norska, Finska, Portugisiska, Hebreiska, Polska, Grekiska, Tjeckiska, Turkiska, Ungerska, Italienska, Kroatiska, Franska, Italienska, Engelska för hörselskadade, Tyska för hörselskadade
  • Speltid1 tim 58 min
  • GenreThriller, Action

Objektsnr 597212702

Visningar 127

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Training Day-DVD-snap case-Denzel Washington och Ethan Hawke.

Pris

49 kr

seffleretroochkuriosaantik

Värmlands Nysäter , Sverige

5.0

seffleretroochkuriosaantik

Verifierad

Toppsäljare

2 867 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?