Beskrivning

Shark - Burt Reynolds 1969 VHS Rare

Skick som på bilderna.

OBS: Störningar kan förekomma pga kassettens ålder.

- Jag samfraktar gärna och använder mig av Traderas samfraktfunktion. Du har 3 dagar på dig att handla, därefter kommer du få ett uppdaterat samfraktspris. Om du önskar, kan du genom Tradera begära att få fraktpriset tidigare.
- När du köper varan kommer du få en mailbekräftelse från Tradera med betalningsinformation. Köpet skall betalas inom 3 dagar om inte annat överenskommits. Du har själv ansvaret för att betala köpet rättidigt utan ytterligare uppfordringar eller påminnelser.
- Bud/köp är bindande enligt Traderas regler.
- Alla varor skickas med spårbar frakt. PostNord är förstahandsvalet, men jag förbehåller mig rätt att välja Schenker eller DHL i stället om de - på grund av paketets storlek, form eller vikt - är mer lämpliga för just det paketet.
- Jag strävar efter att skicka alla varor senast 3 dagar efter betalning registrerats - OM jag mot förväntan skulle vara förhindrat i att hålla detta, t ex om jag är bortrest, meddelar jag snarast köparen om när paketet kan skickas.
- Varorna säljas i det skick som ses på bilderna. Om det är skadade delar på varan strävar jag efter att lägga ut bilder som visar detta. Är du tveksam är du välkommen att fråga om ytterligare information.
- Videofilmer skickas av säkerhetshänsyn och risk för skada ALDRIG utan fodral. Inga undantag!
- All kontakt skall av spårbarhets- och historik-orsaker ske genom Traderas meddelandefunktion. Telefonnummer är enbart beräknat till Swish betalning. Jag svarar inte på förfrågningar via telefon/SMS, enbart genom Tradera.

Objektsnr 630986382

Visningar 27

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 22 maj 15:03

Shark - Burt Reynolds 1969 VHS Rare

Pris

399 kr

Roper

Nykvarn, Sverige

5.0

Roper

Verifierad

Toppsäljare

571 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?