Beskrivning

PETER PAN. WALT DISNEY´S ORIGINALKLASSIKER NR 14. VHS-FILM. BARNTILLÅTEN. SVENSKT TAL. PROD.ÅR 1953. SPELTID 73:53 MIN. FILMENS HANDLING: SE BILDER PÅ BAKSIDAN FODRALET. FODRALET ÄR CA 20 x 12 CM. KÖPFILM. DETTA ÄR ORIGINALVERSION, INNAN ALLA WALT DISNEY´S TECKNADE FILMER BLEV DIGITALT RESTAURERADE. FILMENS PAPPERSOMSLAG HAR BLIVIT SLITEN (SE BILDER 8-10). DET ÄR SLITET OCH BLIVIT VITT PÅ BAKSIDAN OCH ÄVEN LITE SLITAGE OVANTILL I KANTERNA. BILDKVALITÉN ÄR I TOPPSKICK, DÄREMOT ÄR DET NÅT "VAJSING" MED LJUDET. DET GÅR IFRÅN NORMALT LJUD, ÖKAR UPP I STYRKAN OCH ÅTERGÅR TILL NORMALT LJUD TILL OCH IFRÅN I FILMEN. NU KAN DETTA BERO PÅ MIN VHS SPELARE (DEN ÄR GAMMAL) OCH JAG HAR INGEN ANNAN ATT KONTROLLERA DEN PÅ. FÖR ÖVRIGT I BRA SKICK.

Vi eldar i huset och även om alla varor och dess förpackningar förvaras i annat rum så finns det inga garantier för att det inte följer med rök os.

Efter avslutad auktion skickar Tradera ut vinnarmail . Vinnaren står för frakten och jag ansvarar inte för fraktombudets ev. slarv. Efter betalning skickas varan fortast möjligt. Samfraktar. Vid frågor vänligen skicka meddelande. Lycka till!

Objektnr 634048901

Visningar 9

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 6 jun 16:08

PETER PAN. WALT DISNEY KLASSIKER NR:14. VHS. TECKNAD. SVENSKT TAL. PROD.ÅR 1953.

Utropspris

|0 Bud

30 kr

Slutar om

Rockolga1

Torsby, Sverige

4.8

Verifierad

Toppsäljare

1 653 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?