Beskrivning

ISTIDER:
Gå med i den konstigaste flocken någonsin i det coolaste äventyret i världshistorien!

I början av istiden möter tre udda varelser: Sid, en snabbtalande och dum sengångare, Manfred, en grinig och ullig mammut, och Diego, en olycklig sabeltandad-tiger. De tre bildar ett team som motvilligt vill lämna tillbaka en bebis till sin far. Innan deras otroliga resa tar slut, drabbades den osannolika trion av kokande lavagropar, flydde från de förrädiska istunnlaren och mötte Scrat, en förhistorisk blandning av ekorre och råtta, som desperat försökte gömma sin älskade ekollon.


ICE AGE 2:
Våra kyliga favorithjältar är tillbaka i en supercool uppföljare till succèfilmen "Ice Age"!

I ICE AGE 2 ökar tempot medan temperaturen stiger. Manfred (Bjorn Granath), Sid (Robert Gustafsson), Diego (Reine Brynolfsson) och Scrat tvingas fly från en störtflod av problem i dalen där det började tina. Snart är de fyra ute på ett komiskt äventyr med massor av strapatser. På sin resa möter de Ellie (Eva Röse), en ullig mammuttjej som måste Manfreds hjärta smälta ...

Med sin bländande animation, oförglömliga karaktärer och vackra musik är Ice Age 2 en riktigt njutbar upplevelse för hela familjen!


ICE AGE 3 - Dawn of the Dinosaurs:
Hela gänget från de två första ICE AGE-filmerna är tillbaka i ett äventyr av förhistoriska proportioner.

Scrat fortsätter sin outtröttliga jakt på sin älskade ekollon, men tävlingen i Scratte, en kvinnlig bild av sig själv. Manny och Ellie väntar på sin första baby mammut, Diego undrar om hans nya sällskap gjorde honom mjuk och Sid är stolt far till ett gäng dinosaurieägg som han hittade och tog med hem. Det visar sig inte vara det bästa sättet att bilda familj, så för att rädda Sid sengångare, åker hela gänget till en underjordisk värld, där de möter dinosaurier, ogästvänliga växter och en hetlevrad enögd dinosauriejägare som heter Buck.

Originaltitel: Ice Age / Ice Age 2 / Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs
Text: Svenska, Engelska, Finska
Ljud: (engelska, svenska, finska)
Bild: 1080p High Definition Widescreen 1.85:1
Format:DVD
Ursprung : Sverige
Statister:
- Massor av statister
Speltid: 81 min, 91 min, 93 min

SE BILD

Objektsnr 536765809

Visningar 1 026

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

ICE AGE 1 + 2 + 3 (SVENSK TAL) 3-DISC DVD

Pris

52 kr

Trollet 74

Katrineholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

5 672 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?