Beskrivning

Lär känna den lilla röda racerbilen Rorri! Många roliga saker väntar honom, Store Chris och alla de andra vännerna på Silverringens racerbana. Följ med och se!
RORRI BARA FLYGER IVÄG Store Chris ska testa en ny renare bensin på Rorri men saker och ting går inte riktigt som planerat... Lyckligtvis kan helikoptern Helli hjälpa till.
CICI FÅR SKULDEN Anna blir väldigt arg när hon ser att hennes picknickfilt är full av däckmärken. Vem kan det vara som har förstört filten?
STORE CHRIS I HÅRDTRÄNING Store Chris tycker mycket om att äta, och han tränar inte så mycket… Men han vill inte erkänna att Anna är i bättre form än han så han ställer upp i ett lopp runt racerbanan för att bevisa det.
SNABBLEVERANS Store Chris vill väldigt gärna ha ägg till frukost. Kan Rorri klara av att hämta äggen från bondgården utan att de går sönder?
EN DAG VID HAVET Rorri och dem andra åker till stranden för att hämta mer sand till sandgropen. Cici säger att de inte kan ta sand från badstranden, men de kan ju ha en skön dag vid havet.
SE BILD

Objektnr 609053017

Visningar 340

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

RORRI RACERBIL - RORRI DRAR IVÄG (SVENSKT TAL) DVD

Pris

25 kr

Trollet 74

Katrineholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

5 716 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?