Beskrivning

Lilla Jönssonligan & stjärnkuppen
Sommarlovet är i full gång. Sickan, Vanheden och Harry är målmedvetna och självsäkra över att få tag på autografen från sommarens mest eftertraktade artist, Dani D. En unik autograf eftersom hon inte skriver några. Trots Sickans geniala plan visar det sig att det inte är så lätt som Jönssonligan trodde.

Lilla Jönssonligan på Kollo
Sommaren är snart här. Sickan, Vanheden och Harry längtar efter skolavslutningen och sommarlovet. Soliga dagar utan tjatande lärare och tråkiga läxor. Sovmorgnar varenda dag, bad, lek och svalkande glass. Men sommaren blir inte riktigt vad Lilla Jönssonligan tänkt sig. Efter ett busstreck så skickas pojkarna iväg till Gotland och kollo Vindpinan, känt för att ta hand om vanartiga barn. Glass och bad byts ut mot stekt gröt och att skura utedass. Lägret styrs med järnhand av två tanter, Rask och Fridh. Dessutom så visar det sig att kollots ägare är direktör Wall-Enberg.

Lilla Jönssonligan på styva linan
Det är sommarlov i slutet av 1950-talet och ett tivoli kommer till Wall-Entuna. Alla barn vill självklart gå dit inklusive Lilla Jönssonligan. Sickan har då givetvis en plan för hur dom skall få tag på hundratals fribiljetter. Men planen ändras när Sickan & Co stöter på tivoliartisterna Kanonkulan, Svärdslukerskan och Clownen som uppenbarligen också är ute i skumraskaffärer...
Nästa morgon säkrar polisen ett antal spår – och alla spåren pekar mot Lilla Jönssonligan...

Format Dolby Digital 2.0 Dolby Digital 5.1
Ljud Svenska
Undertexter Svenska
Genre Komedi Box Svensk Barn
Format DVD
Orginaltitel Lilla Jönssonligan x 3
Inspelningsår 2005, 2003, 1997
Skådespelare Buster Söderström Claes Månsson Loa Falkman Mona Seilitz Pia Johansson Robert Gustafsson
Filmformat Widescreen (1.78:1) Widescreen (1.85:1)
Längd 258
Region 2 (Europa)
Åldersgräns Barntillåten
Utgåva Svenskt omslag
EAN 7333018012189

................................................................................................................................................................

BETALNINGSINFORMATION:

Betalning Inom 3 bankdagar med Swish, PayPal eller till konto i Swedbank. Betalningsanvisning finns i traderas automatiska vinnarmail.

FRAKTINFORMATION:

Skickas med Postnord brev - ej spårbart. Jag ansvarar inte för postens hantering. Önskas spårbar försändelse så kostar det 51- med Postnord eller 59:- med Schenker.

Samfrakt går utmärkt att ordna om du vinner flera auktioner

Objektsnr 613581489

Visningar 164

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Lilla Jönssonligan x 3 (2 disc) (DVD) OOP/Utgången

Pris

79 kr

Rynch

BLEKET, Sverige

5.0

Rynch

Verifierad

Toppsäljare

3 637 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?