Beskrivning

DVD - NIM OCH DEN HEMLIGA ÖN (JODIE FOSTER, GERARD BUTLER MFL)

Se bilder för egen bedömning av skicket. Skivan har ytliga märken och repor. Påverkar inte uppspelningen. Spelar utan avbrott.

Svenskt språk. Svensk text. Lämplig från 7 år. 92 minuters speltid.

Nim och den hemliga ön (originaltitel: Nim's Island) är en äventyrsfilm från 2008 i regi av Jennifer Flackett och Mark Levin.

Handling

Nim bor på en öde ö tillsammans med sin pappa, den framstående forskaren Jack Rusoe. Nim lämnas ensam på ön då Jack ska söka efter ett speciellt plankton i havet.

Då Jack är borta får Nim kontakt med författaren Alexandra Rover, som är känd för sina äventyrsromaner. Alexandra håller på att skriva en ny bok, men har kört fast i en del som handlar om vulkaner och ber Nim om hjälp. Men Nim skadar sig då hon ska undersöka vulkanen och får ett otäckt sår på benet. Såret riskerar dessutom att infekteras. Då är det plötsligt Nim som ber Alexandra om hjälp.

Problemet är att Alexandra lider av torgskräck och inte vågar lämna sitt hem. Men till slut lyckas Alex ta sig ut och försöker ta sig till ön - vilket inte är det lättaste, eftersom ingen verkar veta var ön finns.

Det blir en kamp mot klockan då affärsmän planerar att förvandla ön till en turistort, samtidigt som Jack varit med om oväder ute till havs så att hans båt gått sönder. Men Jack klarar sig och kommer tillbaka, och sedan blir Alexandra, Jack och Nim en familj!

Rollista

  • Abigail Breslin - Nim Rusoe
  • Jodie Foster - Alexandra Rover
  • Gerard Butler - Jack Rusoe/Alex Rover
  • Michael Carman - Captain
  • Maddison Joyce - Edmund
Emotser betalning 2-3 bankdagar efter att auktionen avslutats. Jag sänder auktionsvinsten så fort jag har erhållit betalning. Köparen står för frakten. Jag packar väl och ansvarar inte för fraktförarens eventuella slarv. Säljes i befintligt skick. Kommer från ett rök- och husdjursfritt hem.

Vikt inklusive fodral: 86 gram

Samfraktar.

Objektnr 634207889

Visningar 20

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 2 jun 18:12

DVD - NIM OCH DEN HEMLIGA ÖN (JODIE FOSTER, GERARD BUTLER MFL)

Utropspris

|0 Bud

18 kr

Slutar om

Mauritz64

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

467 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?