Beskrivning

Begagnat
UTAN plastfodral, eller MED plastfodral? det väljer du vid betalningen, vänligen var NOGA med detta! SVENSK text. Har du rätt ADRESS registrerad på tradera?

vi tänker på MILJÖN och återanvänder ibland bubbelpåsar, om det inte är OK, meddela detta direkt efter köp

samtliga skivor är visuellt granskade. rubrikens skick avser skivan (dvd:n). om fodral eller omslag inte är normalt slitage, så meddelas det här. svensk text. Vinnarmejl från tradera. kolla även SKRÄPPOSTEN/SPAM

Filminfo:https://www.imdb.com/title/tt0233293/?ref_=nv_sr_srsg_0

kostar 13.- i frakt för bara skiva och omslag (om bara singel-DVD, annars som med fodral), eller 26.- komplett med fodral. skickas i VADDERAT kuvert. vänligen var NOGA när du betalar att
FRAKTEN blir som du vill ha varan levererad. boxar, och special har andra fraktpriser, se resp auktion

Jag ansvarar INTE för transportbolagens slarv, vill du har spårbart hör av dig

samfraktar!, men tänk på du behöver köpa tre 3 eller fler dvd för att det skall vara nån ide, både för dig och mig

vill ha ha betalat inom tre dagar. kan även vänta till lön, men hör av dig så jag vet

Efter att paketet lämnats/postats hos ombud/brevlåda så övergår ansvaret för leveransen till fraktbolaget allt enligt Traderas regelverk: ”När du handlar av en privatperson så ligger ansvaret för att en inlämnad försändelse levereras till angiven adress hos speditören. När säljaren postat brevet eller lämnat in paketet har denna fullgjort sin del av avtalet.” D.v.s. ingen återbetalning av pengar om speditören av någon anledning inte levererar. Jag erbjuder naturligtvis alltid spårbar leverans som alternativ.

Jag postar alltid senast dagen efter betalning mottagits. Observera att vare sig Schenker DHL eller Postnord inte längre hämtar post/paket under helger hos mitt ombud och att leveranstiden oftast är längre än 1-3 vardagar som tidigare.

Glöm inte att din adress måste vara uppdaterad på Tradera för det är till den adressen som varan skickas!