Beskrivning

Familjefilm från 2006 av Rachel Talalay med Bob Hoskins och Matt Lucas.

"Det susar i säven" är den tidlösa historien om fyra vänner från djurriket: Mullvad, Råtta, Grävling och Herr Tudse. Historien är baserad på Kenneth Grahames älskade och klassiska barnberättelse.

När Mullvad (Lee Ingleby), tröttnar på höststädningen i sin underjordiska håla – söker han sig upp för att få lite frisk luft. Han fängslas av flodens skönhet där den badar i solljuset. Bland Mullvads vänner finns företagssamma Råtta (Mark Gatiss), den barska Grävling (Bob Hoskins) och vilde Herr Tusde (Matt Lucas, känd från "Little Britain").

Herr Tudse älskar allt som är nytt och spännande. Han är besatt av tidens senaste uppfinning: automobilen. Det dröjer inte länge förrän han blivit en riktig fartdåre. Av rädsla för att Herr Tudse ska komma till skada, ber Råtta och Mullvad Grävling om hjälp för att stoppa hans strapatser – men istället stampar Herr Tudse gasen i botten.

Frestelsen blir för stor när Herr Tudse ser en parkerad bil utanför en pub. Han bara måste titta och beundra motorn lite. Sen bär det iväg! Han döms till 20 års fängelse för sitt illdåd och skickas bakom lås och bom. Fängelsevaktens dotter får dock upp ögonen för honom och hjälper honom att rymma – förklädd till städerska.

Under sin fartfyllda resa hem med både tåg och båt, hamnar han i vattnet – vännen Råtta räddar honom men har sorgliga nyheter. Tudses hem, Tudseborg, har invaderats av hermeliner och vesslor, under tiden som han har varit borta.

De alltid lojala vännerna, Grävling, Råtta och Mullvad bestämmer sig för att hjälpa Herr Tudse att få tillbaka Tudseborg – men på ett villkor – att han förändrar sig till det bättre…

Språk: Engelska
Textning: Svenska, Norska, Danska, Finska
Speltid: 1 tim 39 min

Objektsnr 627460528

Visningar 106

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 19 apr 12:58

Det Susar I Säven

Pris

129 kr
Annonsen är avslutad

citty

Södertälje, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 836 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?