Beskrivning

INPLASTAD.

De två spralliga, killtokiga tvillingsystrarna tillbringar denna gång sitt sportlov på paradislika Bahamas tillsammans med sina föräldrar. Deras enda problem är att de då inte kunde följa med alla sina klasskamrater till Hawaii, men de är å andra sidan vana vid att göra det bästa av situationen. Som alltid är det snygga killar som är deras bästa tidsfördriv, men mitt i deras solsemester bland lyxjakter, surfare, hästar och månskenspromenader råkar de snubbla över en smuggelliga som handlar med antikviteter och det blir början på deras livs största äventyr!

Tvillingarna Mary-Kate Olsen och Ashley Olsen (födda 1986) slog igenom I TV-serien Huset Fullt och har sedan dess spelat in åtskilliga populära ungdomsfilmer. Denna kom 2001 och gjordes av Steve Purcell.

Text: Engelska
Språk: Engelska
Format: DVD Region 2 (Sverige/Europa)
Ursprungsland: England
Bonus material: (se bild)

INPLASTAD. Omslag och dvd i bra skick. Original inga hemmabrända dvdr. Köpfilmsutgåva. (kolla innan du bjuder vilka regioner din spelare klarar)

Tänk på att frakten blir billigare per vara ju fler du köper (se våra fraktvillkor för en portotabell). Så se mina övriga annonser, kanske hittar du något mer

Objektsnr 627905887

Visningar 57

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 7 apr 19:55

Tvillingarna Mary-Kate och Ashley Olsen -Äventyr på Bahamas

Utropspris

|0 Bud

29 kr

Auktionen avslutades utan bud

WilliamHenryPratt

Sköllersta, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 503 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?