Beskrivning

Två fraktalternativ

18kr utan fodral
40kr med fodral

Omslaget är i väldigt risigt skick som ni ser, skivan har också mkt repor men det är bara ytliga repor så den spelar upp utan problem!

Serien utspelar sig i den fiktiva staden Dasseborg, och präglas av fekaliehumor och av ord med anknytningar till skatologi. Huvudpersonen Doktor Mugg spelas av artisten Markoolio. Andra viktiga rollfigurer är bluffhjälten Kapten Filling och Walter Closett, som byggde och äger den stora Toafabriken.

Doktor Mugg är klädd i svart dräkt, med en vit dödskalle som logotyp, simfenor och en toalettring runt huvudet. Han är före detta anställd forskare i Dasseborgs toafabrik (som ägs av stadens mäktigaste man Walter Closett). Doktor Mugg gör allting för att tvinga stadens medborgare att köpa hans uppfinning Pruttomobilen, en mobil toalettstol, som ingen vill köpa.

Han blir alltid stoppad av sin antagonist Kapten Filling, en intelligensbefriad och fåfäng superhjälte, som i verkligheten äger ett litet tvätteri och heter Klas-Kent; en hyllning till Stålmannens alter ego Clark Kent. Klas-Kent byter alltid om i torktumlaren när han ska förvandlas till Kapten Filling. Filling har en minimotorcykel, som använder när han ska ut på uppdrag.

Objektsnr 628215299

Visningar 285

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 5 apr 11:41

Dr mugg - Spolar vidare ( 2001-2005 ) svensk barnfilm // LÄS BESKRIVNING

Slutpris

|

271 kr

Auktionen är avslutad

PontiePon vann auktionen

Videoakuten

Hyltebruk, Sverige

5.0

Videoakuten

Verifierad

Toppsäljare

1 092 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?