Beskrivning

STEPHEN KING THE LANGOLIERS (1995) - VHS

Beskrivning:
En liten grupp människor – Patricia Wettig ("Alias", "Thirtysomething"), Dean Stockwell ("Quantum Leap"), David Morse ("Hack", "The Green Mile"), Frankie Faison ("The Wire") och Bronson Pinchot ("Beverly Hills Cop III") – på ett nattflyg över USA och vaknar mitt under resan och gör en skrämmande upptäckt: de är de enda levande människorna kvar i hela världen. Rädslan övergår i panik och desperation när de får reda på att de har åkt igenom ett hål i universum. Ofattbart onda makter hotar om de inte finner vägen tillbaka... och deras tid rinner bokstavligt talat iväg.

"Langoljärerna", som är baserad på Stephen Kings bästsäljare "Four Past Midnight", är en unik blandning av science fiction och skräck, som du aldrig har sett maken till.

Svensk text.

Boxen och Videoband, är i bra skick. Ej närmare testat själva bilden. För egen bedömning, se bilder.

Köparen betalar frakten enligt postens avgifter. Jag skickar varan efter att pengarna syns på mitt konto. Jag samfraktar, kontakta mig gärna INNAN du betalar objekten för att få fraktkonstnaden ändrad om jag inte har redan ändrat den. Jag kan också samfrakta längre tid än 3-7 dagar om du meddelar mig. Med reservation för att portot kan bli högre. Pris för emballage, hantering ingår i fraktpriset. Betalningsinfo kommer med Traderas vinnarmail.

OBS! För internationella köpare kan frakten bli högre!

For international buyers shipping can be higher!

Lågt utropspris så lycka till med buden.

Objektsnr 621906023

Visningar 49

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 4 feb 18:53

STEPHEN KING THE LANGOLIERS (1995) - VHS

Utropspris

|0 Bud

19 kr

Auktionen avslutades utan bud

Ravefi

Göteborg, Sverige

5.0

Ravefi

Verifierad

Toppsäljare

3 358 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?