Beskrivning

170 cm selfiestick och mobilstativ: det senaste 170 cm stativet från Pnitri kombinerar funktionen hos ett mobilstativ med en selfiestick. Du kan fritt justera höjden med snabbfästet från 51 cm till 170 cm för att uppfylla alla dina krav. Perfekt för Youtube, Vlogging, Live Streaming och Tik Tok.

Stativ med fler material: Stativets ben är gjorda av bredare aluminium för att göra det mer stabilt och robust. Den större gummikudden säkerställer optimalt halkskydd och skydd för ditt golv och den integrerade designen blir mobil

Betydligt bättre räckvidd än en vanlig fjärrkontroll: den senaste fjärrkontrolldesignen med ett avstånd på upp till 30 m utan hinder i en rak linje. Inget behov av att installera en extra app, perfekt ihopkoppling med de flesta smartphones.

Bred kompatibilitet: den universella mobiltelefonhållaren är kompatibel med de flesta smartphones mellan 5,7 cm och 9,1 cm som iPhone, Samsung och Sony. Utrustad med ett 1/4-tums skruvfäste för de flesta digitalkameror, actionkameror, webbkameror, DSLR:er och videokameror.

Fritt justerbar mobiltelefonhållare: Mobiltelefonklämman kan justeras horisontellt och vertikalt, så att du har fler möjligheter att ta de vackraste bilderna när du tar bilder, spelar in korta videor och livestreamar.

Objektsnr 629979079

Visningar 46

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 24 apr 21:04

NY Mobiltelefonstativ / Selfie Stick med fjärr * stabil bärbar * mobil / kamera

Såld för

169 kr
Annonsen är avslutad

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?