Beskrivning

En inspelningsbar digitalbox för marksänd digital-TV (Boxer) av märke/modell Humax BXR-HD+/SE i bra skick säljes.

Boxen är testad och fungerar som den skall, och boxen är fabriksåterställd efter tester. Utseendemässigt ser boxen bra ut, det finns mindre märken men inget som stör. Fronten är fin. Fjärrkontrollen ser bra ut.

Boxen fungerar både med frikanalerna (SVT, TV4) och med Boxer-kort för betalkanaler. Klarar av mpeg2/mpeg4 och tar emot både DVB-T och DVB-T2, både standardupplösning och HD. Så den fungerar alldeles utmärkt även efter de ändringar som gjordes i det marksända nätet 2021.

500GB hårddisk, kan spela in två program samtidigt som man tittar på TV tack vare dubbla tuners, man kan även pausa mitt i en sändning t.ex. om telefonen ringer, och sedan fortsätta titta, tack vare hårddisken (s.k. timeshift). Hårddisken rymmer cirka 250 timmar inspelningar (mindre om man spelar in HDTV).

Boxen kan kopplas till Internet, men jag vet inte om det finns några tjänster som boxen fungerar tillsammans med.

Fjärrkontrollen kan även styra TV, DVD etc..

Uttag för HDMI, S/pdif, scart, kompositvideo, analogt ljud, nätverk, antenn in&ut.

Mer information finns på Boxers sida: https://www.boxer.se/tv/hardvara/humax-bxr-hd-plus

Detta ingår: box och fjärrkontroll.

Se bilderna för mer information. Jag kan även maila fler bilder.

Allt väger cirka 2,9 kg. Med emballage väger det över 3 kg.

Angivna fraktpriser gäller endast inom Sverige om inget annat nämns i annonsen. Jag erbjuder i första hand spårbar frakt, men om du vill ta risken kan jag skicka med billigare ospårbar fraktmetod. Tänk på att om ett föremål skall skickas så billigt som möjligt (t.ex. i frankerat kuvert) behöver ofta vikten hållas nere och det kan då ibland inte packas lika väl som med spårbar frakt, och risken för skador kan därför öka. Notera även att jag inte erbjuder avhämtning.

Se även mina övriga annonser, köper du fler saker kan jag kanske skicka sakerna i en försändelse för att minska fraktkostnader. Om du vill kan du föreslå annat fraktsätt så ser vi om det går att lösa.

International bidders are welcome, but please note that shipping costs in the listing is perhaps only for shipping within Sweden. In that case, contact me for shipping costs to your location.

Objektsnr 626310896

Visningar 298

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 17 mar 13:27

Inspelningsbar digitalbox Humax BXR-HD+/SE, HDTV, 500GB, Boxer

Såld för

2 000 kr

Annonsen är avslutad

Såld med köp nu

tinmn

Ekerö, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 027 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?