Beskrivning

Massor av pärlor i många färger och former i många storlekar, alla med stora hål (ca 4mm hål.)
Akrylpärlor (plastpärlor).

För att få en uppfattning om hur mycket det är - se bilderna på pärlorna förpackade i Zip-påse 5 liter, ihoptejpad baktill ungefär 1/3 in. Se måtten på linjalen också så kan du göra en bedömning.

Det är en massa pärlor som passar för mycket pyssel, dekor och kan tänka för att göra pärl-draperier eller girlanger liknande (har flera påsar ute så passa på att köa flera isf! :)

Funkar också bra som sockerfritt alternativ /komplement i kalas-påsen på födelsekalas eller fiskdamm för barn (dock lite äldre barn med tanke på kvävningsrisken!)

Jag har haft pärlor och nåt att trä på (garn och kraftigare tråd passar tex. gärna med trubbiga stoppnålar eller plast-stoppnålar eftersom pärlorna har stora hål går det utmärkt!) förr då jag haft barnkalas och det börjar bli "lite tråkigt" (eller stimmigt) och barnen behöver nåt att sitta ner och få skapa, och går sysselsätta dem till kalaset är över! ^^

Perfekt också för den som gillar att sortera (yes, that is a thing! ;) ASMR och för meditation. Man samlar tankarna så bra då en får hålla händerna sysselsatta med vackra färger och det lite monotona i att sortera som meditation, bra terapi! Också alternativ till stim, funkar för många i kombo med allt ovanstående.

Nya enligt bild, men har hanterats av mig då jag packat dem, så sätter dem som begagnade!
Säljes i befintligt skick.
Samfraktar.

Objektsnr 630463108

Visningar 19

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 26 apr 11:24

1kg / 1000gr Akrylpärlor stora hål Pony beads XXL nabbi-typ pärlor + många fler

Utropspris

|0 Bud

39 kr

Auktionen avslutades utan bud

ziddharta

Järbo, Sverige

5.0

ziddharta

Verifierad

Toppsäljare

2 719 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?