Beskrivning

  • Elegant
  • Style
  • Polished
  • Rimless

Elevate any look with this limited edition glasses frame. Sky Blue provides an elegant and polished flair with a rimless style that exudes sophistication. Enjoy the perfect combination of luxury and timeless design.

Dessa eleganta glasögon från Frankos Castellas är tillverkade med högsta kvalitet och designad för att ge dig den ultimata synupplevelsen samtidigt som du ser stilfull ut. De är oramade och har transparat med blå tuch färg, som ger ett modernt och trendigt utseende. Glasögonen är lämpliga för både män och kvinnor och passar utmärkt för både dagligt bruk och vid speciella tillfällen.

Dessa glasögon är nya och kommer med originalförpackning. De är tillverkade av slitstarkt material och kommer att vara en pålitlig och långvarig del av din glasögonkollektion. De är perfekta för att skydda dina ögon mot solens strålar och för att ge dig en skarp och klar synupplevelse.

Känn dig självsäker och stilfull med dessa Frankos Castellas-glasögon. Ge ditt utseende en uppgradering med dessa glasögon som kommer att få dig att sticka ut från mängden!

Objektsnr 629749208

Visningar 32

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 14 apr 15:59

Oceanic Vision - Limited Edition

Utropspris

|0 Bud

129 kr

Auktionen avslutades utan bud

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?