Beskrivning

livets goda – mat möbler och människor i det småländska möbelriket

Mycket mer av livets goda än bara möbler. Det finns nog anledning att ta det litet lugnt under upptäcktsfärderna i alla dessa "riken" i vårt land. - Glasriket, Tygriket och vårt eget Möbelriket, t ex. Risken finns att man stirrar sig blind på bara glaset, tygerna och möblerna och glömmer allt det intressanta som omger produkterna. Biljakten mellan glasbruken i de småländska skogarna gör att många kör förbi mängder av sevärdheter och andra upplevelser längs vägen. Så vill vi inte ha det i Möbelriket och det är därför vi har givit ut den här boken. Med den vill vi visa att en del av allt som tillhör livets goda vid sidan av möbelfabriker och möbelbutiker i Möbelriket - maten, människorna och miljöerna, som visserligen är förknippade med det småländska Möbelriket men som alla är värda egen uppmärksamhet.

INNEHÅLL: Skogen, Svenssons i Lammhult, Asa herrgårds historia, Norrgavel. Kräftskiva, Lammhults möbler, Småländsk ostkaka, Lingon, Berg, Källemo, Svenssons möbelcafé, Köksträdgården, Bruna Mattsson, Småländska isterband, Belysningsbolaget, Hotell Park Inn, Susanna Arwin, Johanssons lantcafé. Asa herrgård nu, Möbelriket, Register.

Den inbundna boken (kartonnage) i förlagets dekorerade pärmar är helt ny och i mycket nära nyskick. Det finns ett mycket svagt märke efter en äldre prislapp på bakre pärmen. Boken är rikligt illustrerad med fina fotografier i färg.

Dimensioner och utgivningsdata:

Höjd/bredd ca 215/215 mm
Ryggbredd ca 15 mm
Vikt ca 595 gram
Sidantal 129
Redaktör Johan Sjöberg
Förlag Möbelriket Lammhult i samarbete med bokförlaget Arena
Språk svenska
Utgivningsår 2003
ISBN 91-7843-189-1

Porto: Skickas i ett registrerat paket med Schenker som kostar 59 kr. Tänk på att det normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för ett paket med Schenker inom landet. Boken kommer att bli väl emballerad. Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: VÄNLIGEN BETALA INOM 2 DYGN EFTER AVSLUTAD AUKTION!

Objektnr 633119642

Visningar 17

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 20 maj 18:24

Livets goda - Mat möbler och människor i småländska möbelriket

Utropspris

|0 Bud

50 kr

Auktionen avslutades utan bud

arturito

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

2 974 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?