Beskrivning

Upptäck Kreativiteten med WS2812B LED-stav för Färgstarka Hobbyprojekt!

Ge liv åt dina kreativa idéer med vår WS2812B LED-stav med 8 LED-lampor! Perfekt för hobbyister och ljuskonstnärer, denna lilla men kraftfulla stav erbjuder en mängd färgmöjligheter. Här är varför denna LED-stav kommer bli din följeslagare i ditt nästa projekt:

Färgrik Belysning:
Utforska en värld av färg med de 8 lysande WS2812B LED-lamporna. Skapa dynamiska ljuseffekter och bländande animationer för att förvandla ditt projekt till något extraordinärt.

Lättanvändlig:
Med en enkel och intuitiv anslutning är denna LED-stav lättanvändlig och passar perfekt för både nybörjare och erfarna användare. Snabbt och enkelt integrerbar i dina projekt.

Individuell Adressering:
Varje LED på staven kan adresseras individuellt, vilket ger dig maximal kontroll över färg och ljusstyrka. Skapa unika mönster och anpassa belysningen efter dina önskemål.

Smidig Integration:
Kompakt och lätt, denna LED-stav är enkel att integrera i olika projekt. Använd den som dekorativ belysning, i små elektronikexperiment eller som en del av ditt smarta hemprojekt.

Programmerbar:
Stöd från populära plattformar som Arduino gör det enkelt att programmera ljuseffekter och animationer. Låt din fantasi flöda och skapa enastående ljuskonstverk.

Energisnål:
Trots dess kraftfulla prestanda är WS2812B LED-staven energieffektiv, vilket gör den idealisk för batteridrivna projekt och andra applikationer där strömförbrukningen är viktig.

Annons Information:
Antal i denna annons: 1st
Paketerad i ESD-påse
Kontakta vi intresse av fler.

Objektsnr 626543707

Visningar 94

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 11 apr 12:42

WS2812B RGB Led Stav

Pris

39 kr
Annonsen är avslutad

Någon annan har föreslagit 31 kr.

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?