Beskrivning

Bruksskick, se bilder.

Skick
Det står på beskrivningen under varje annons om varan är oanvänd eller använd. Varan säljs enligt bilder och eventuell defektbeskrivning. Om du inte är nöjd har du alltid 14 dagars ångerrätt, då står du som köpare för eventuell returfrakt.

Betalning
Vi använder oss av Traderabetalning vilket innebär att du som köpare kan välja att betala med Swish, VISA, Mastercard och Maestro, Apple Pay, Google Pay, Paynova eller Klarna. Annonsen betalas inom 3 dagar och vi förbehåller oss rätten att häva köp som inte betalas inom utsatt tid.

Leverans & samfrakt
Alla våra varor skickas med Post Nord, Schenker eller DHL. Paketet skickas spårbart och försäkrat hos Schenker och DHL inom EU. Vill ni ha skickat på annat sätt kontakta oss. Ej spårbart sker på egen risk. Vi erbjuder samfrakt vid köp av flera varor.

Avhämtning
Avhämtning sker Endsast enligt överenskommelse. Betalning sker innan avhämtning via Traderabetalning. Vi förbehåller oss rätten att häva köp som inte hämtas inom utsatt tid.

Retur
Vänligen kontakta oss via meddelandefunktionen på Tradera för att informera om en retur. Vi erbjuder återbetalning av varan om den returneras inom 14 dagar enligt distansavtalslagen (SFS 2005:59). Prislapp och andra märkningar ska finnas kvar på varan. Returfrakten bekostas av köparen och köpet återbetalas inom 30 dagar. Tidigare fraktkostnader återbetalas ej. Vid nyttjande av reklamation där vi på något sätt brustit i vår beskrivning av varan står vi för samtliga fraktkostnader. Du som kund står för risken om produkten skadas när den fraktas tillbaka till oss. Tänk därför på att packa varan väl.

Ångerrätt gäller endast om varan är i oförändrat skick, enligt lag har kunden rätt att hantera varan i den mån det krävs för att kunna säkerställa dess egenskaper & funktion. Vi har rätt att göra avdrag motsvarande den värdeminskning som uppstått till följd av att kund har hanterat varan i större omfattning än som varit nödvändigt. Värdeminskningen bedöms från fall till fall. Ångerfristen börjar löpa från den dag kunden har mottagit varan.

Vid reklamation ska ni först ta kontakt med oss via mail samt bifoga bilder på varan & emballagets alla sidor. Notera att det är skillnad på om varan inte lever upp till dina förväntningar eller om den är defekt.

Vid skadat föremål, fota varan samt emballaget så att vi kan påbörja en reklamation hos speditören.

Kundservice
Har du några frågor kontakta oss gärna via meddelandefunktionen på Tradera.

Objektsnr 628314542

Visningar 138

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 4 apr 14:44

Borr HSS Steyr Cn 19 mm.

Slutpris

|

130 kr

Auktionen är avslutad

BW23 vann auktionen

Återbruketab

Sundsvall, Sverige

5.0

Återbruketab

Företag

Toppsäljare

199 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?