Beskrivning

Helt nytt och oanvänt!
Snabb och smidig frakt

Högprecisions Metalldetektering: Vår metall detektor är exakt kalibrerad för att fånga upp små metallsignaler, vilket säkerställer att du inte missar några värdefulla skatter. Den tydliga ljudsignalen och LCD-bakgrundsbelysningen gör det enkelt att följa detektionssituationen under användning.

Lätt att Bära: Den professionella metall detektorn är utrustad med en 10-tums sökspole, vilket är lätt och portabelt. Oavsett om det är utomhusäventyr eller inomhus letande kan du njuta av detektionens roliga överallt, när som helst. Den justerbara handtaget på 41''-52'' kan anpassa sig till olika användarhöjder för en bekväm användarupplevelse.

Multifunktionella Applikationer: Vår professionella metall detektor har sju lägen: Alla metaller, Nålpunkt, Smycken, Mynt, Skräp, Prydnadsföremål och Anpassat. Oavsett om du letar efter metallföremål, utför säkerhetsinspektioner, detekterar förlorade föremål eller deltar i en skattjakt utomhus, gör våra produkter det enkelt att uppnå dina mål.

Hållbar & Tillförlitlig:
Metall detektorn är tillverkad av noggrant utvalda högkvalitativa material som klarar av utomhusmiljön och fortsätter att erbjuda dig långsiktig stabil och tillförlitlig drift. Ökad känslighet gör det att hitta metall mer effektivt.

Allt du Behöver: Med metall detektorn följer ett kabelanslutet hörlurar som låter dig höra signalen även i bullriga miljöer och sex batterier för att förlänga utforskningstiden. Den inkluderar även en handväska, en grävskyffel, en hörlursplugg och ett spole skyddsfodral. Börja din skattjakt nu!

Objektsnr 628263345

Visningar 185

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 26 apr 20:24

Metalldetektor med tillbehör, Helt nytt! Metalldetektorkit

Pris

1 399 kr
Annonsen är avslutad

Någon annan har föreslagit 1 150 kr.

DekalHuset

Jönköping, Sverige

4.8

DekalHuset

Verifierad

Toppsäljare

376 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?