Beskrivning

Produktbeskrivning:

Denna tvåfasiga stegmotor med 59Ncm högt vridmoment antar ny styrteknik för att förhindra förlust av rörelsesynkronisering och säkerställa noggrannhet.

Den lastbaserade strömregleringstekniken kan effektivt minska motorns temperaturstegring och förlänga motorns livslängd.

Placera larmfunktion utanför tolerans för att säkerställa säker drift av processutrustning.

Med denna stegmotor kommer du lätt att åtgärda problem med ojämn extrudering, regelbunden igensättning och påfyllning.

-Precisionskontrollsystem

-Perfekt prestanda

-hög kvalitet

-Lätt att använda

Huvuddrag:

- Stark kompatibilitet,
Den öppna slinga-kontrollen är kompatibel med 1000-linjers pulsgivare och ingen justering krävs för allmänna applikationer. Hög positioneringsnoggrannhet utan stegförlust, nära 100 % vridmoment.

- högt vridmoment och varvtal,
Stegmotorns hållmoment är så högt som 59 N.cm / 83,6 oz. In. Statorn med låg förlust har bättre höghastighetsprestanda, förbättrar den dynamiska prestandan för acceleration och retardation och uppnår den idealiska enhetliga rotationseffekten.

- rena kopparspolar,
Denna stegmotor med högt vridmoment har en 100 % ren kopparkärna med hög elektrisk ledningsförmåga, hög temperaturbeständighet och lågt brus. Den sparar energi under lång tid, går smidigt och rör sig utan ansträngning.

- robust konstruktion,
Den vita delen av motorn är gjord av slitstarkt aluminiumlegeringsmaterial, som är starkt och motståndskraftigt mot oxidation. Den svarta delen är konstruerad av silikonstål, vilket är slitstarkt och slitstarkt. Den kompletta motorritningen låter användare förstå motorstorleken och strukturen.

- inklusive trådavdragare,
Trådavdragare separerar den avskurna isoleringen från ledningarna för att förhindra elektriska stötar. En isolerande gummitejp med bra isoleringstryckbeständighet, flamskydd och väderbeständighet, som används för ledningsanslutning och elektriskt isoleringsskydd.

-Brett utbud av applikationer,
Stegmotorer är lämpliga för CNC-verktygsmaskiner, laserskärnings-/graveringsmaskiner, elektronisk monterings- och testutrustning, tandfräsmaskiner, automatiska produktionslinjer, litiumproduktionsutrustning, klädutrustning, märkningsutrustning.

Produktspecifikationer:

Antal: 5 st
Märkspänning: 2,8V
Märkström/fas: 2A
Antal faser: 2
Hållande vridmoment: 59 N.cm / 83.6 oz.in
Stegvinkel: 1,8°
Stegvinkelnoggrannhet: 5% (helt steg, ingen belastning)
Leder: 4
Fasinduktans: 3mH
Fasresistans: 1,4O
Tröghetsmoment: 68 g.cm²
Orienteringsmoment: 200 g.cm
Axeldiameter: Ø 4,5 mm / 0,18''
Skaftlängd: 24 ± 0,5 mm / 0,94''
Motståndsnoggrannhet: ±10 %
Induktansnoggrannhet: ±20 %
Isolationsmotstånd: 100 m/min, 500VDC
Dielektrisk styrka: 500VAC/minut
Axel radiellt spel: 0,02 Max.(450g-belastning)
Axelns axiellt spel: 0,08 Max. (belastning på 450 g)
maximal. Radiell kraft: 28 N (20 mm från flänsen)
maximal. Axiell kraft: 10 N
Motormått (L x M x H): 42 x 42 x 48 mm / 1,65 x 1,65 x 1,89''
Vikt: 0,35 kg/0,77 lb
Ledningskonfiguration: 4-tråds bipolär

Paket innehåll:

5 x stegmotorer
1 x trådavdragare
1 x isolerande gummitejp
1 x produktbroschyr

Funktioner och detaljer:

-Precisionskontrollsystem: Stegmotorn antar ny styrteknik och vektorkontrollteknik för att förhindra förlust av kontroll och säkerställa produktens noggrannhet. Stegmotorn med högt vridmoment använder ett stegande kretssystem med öppen slinga, som går smidigt, med milda vibrationer och synkronisering av små rörelser.

-Utmärkt prestanda: Stegmotorn kommer med 59 N.cm / 83.6 oz. Högt hållmoment, låg självinduktans och känslig respons för att undvika systemfel. Sådana stegmotorer kan ha lägre resistansvärden än motorer med samma tjocklek och vridmoment, vilket resulterar i god värmeledningsförmåga.

-Hög kvalitet: Stegmotorn är gjord av 100% kopparkärna, som har lågt körljud och utmärkt hastighetsregleringsprestanda. Motorn använder en hållbar metallkonstruktion för att hålla rotorn borta från korrosion och rost. Magnetiskt fyllmaterial täcker motorrotorn för att undvika att hoppa och fastna.

-Lätt att använda: Stegmotorer är utrustade med trådavdragare som vanligtvis används av interna elektriker, motorreparatörer och instrumentelektriker för att strippa plast- och gummiisolering och kabelkärnor. Isoleringstejpen har utmärkta isoleringsegenskaper och god vidhäftning för att förhindra läckage.

-Olika tillämpningar: Stegmotorer är motorer som omvandlar elektriska pulssignaler till motsvarande vinkelförskjutning eller linjär förskjutning. Denna lilla stegmotor kan användas i stor utsträckning inom olika områden, såsom 3D-skrivare, scenbelysning, lasergravyr, textilmaskiner, medicinsk utrustning, automationsutrustning, etc.

Objektnr 631865153

Visningar 46

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 31 maj 16:55

5st 2,8V 2A 59Ncm stegmotor med högt vridmoment, ren kopparspole, brett använt

Pris

1 095 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

171 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?