Beskrivning

Produktbeskrivning:

1,2-3,6 m (4-12 fot) teleskopstångsåg.

Konstruerad av en stång och bågfil av aluminiumlegering, är denna teleskopstångsåg idealisk för beskärning och beskärning av grenar och löv. Med en 1,2-3,6 m teleskopstång och ett 36 cm långt 1 mm tjockt sågblad är den teleskopiska stångsågen idealisk för att beskära grenar på högre positioner utan att behöva klättra på stegar.

-Tåligt material

- Teleskopstång

- vass såg

- arbetsbesparande

Huvuddrag:

- starkt material,
Teleskopstången är gjord av en lätt aluminiumlegering av professionell kvalitet och sågbladet är gjord av manganstål. Teleskopstångsågen är lätt, hållbar och pålitlig och är tillräckligt stark för att trimma och trimma grenar och löv.

- teleskopstång,
Stången är gjord av teleskopiskt rör av aluminiumlegering och har ett 1,2-3,6 m (4-12 fot) långt teleskopområde. Teleskopstångsågar är utmärkta för att beskära grenar från en högre position utan att behöva klättra på en stege.

- vassa sågblad,
Denna lätta teleskopstångsåg har ett 36 cm långt 1 mm tjockt blad. De precisionsslipade skarpa tänderna är tillverkade av slitstarkt manganstål och har fyra skärvinklar för att säkerställa snabba, rena, jämna snitt.

- bekvämt skumgrepp,
Skumhandtag ökar friktionen för effektivare trimning och är stötdämpande samtidigt som det ökar komforten. Denna teleskopiska stavsåg är effektiv och bekväm och ger användaren bästa möjliga känsla av användning.

-Taper-ground profil,
Den avsmalnande slipprofilen minskar motståndet och leder mer tillgänglig energi till skäreggen. Den ovala förlängningen av aluminiumlegering ger exakt bladkontroll, vilket är avgörande för höga skärningar.

-Brett utbud av applikationer,
Den teleskopiska stångbeskärningssågen kan användas för beskärning och beskärning av löv inom skogsbruk, gräsmattor, trädgårdar och andra platser där grenar och löv behöver beskäras.

Produktspecifikationer:

Total längd: 4,2 m (13,78 fot)
Sågat trä: 65 manganstål
Såglängd: 36 cm (1,9 fot)
Sågtjocklek: 1 mm (0,04 tum)
Stång: Tresektionsrör med en spår av aluminium
Stångsektion: 3 sektioner
Ytterrör: 30,2x0,7 mm
Andra röret: 26,7x0,7 mm
Tredje röret: 23,4x0,7 mm

Paket innehåll:

1 x teleskopstång

1 x beskärningssåg

Funktioner och detaljer:

-Tåligt material: teleskopstång av aluminiumlegering, manganbågfil, lätt och hållbar.

-Teleskopstång: Med en total längd på 4,2 m och en teleskopisk räckvidd på 1,2-3,6 m (4-12 fot), är den teleskopiska stångsågen idealisk för att beskära och beskära grenar och löv.

-Skärp såg: Precisionsslipade vassa sågtänder med fyra skärvinklar säkerställer snabba, rena, jämna snitt.

- Ansträngningsbesparande: Skumhandtaget ökar friktionen för effektivare trimning, har en stötdämpande funktion och ökar komforten på samma gång.

-BRED ANVÄNDNING: Idealisk för beskärning, beskärning och lövklippning i skogsbruk, gräsmatta, trädgård och andra platser där du behöver trimma grenar och löv.

Objektsnr 629545133

Visningar 72

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 8 maj 14:31

1,2-3,6m manuell fram- och återgående såg med teleskopstång, lätt och hållbar

Pris

895 kr

funstation4u

Sundbyberg, Sverige

5.0

funstation4u

Verifierad

Toppsäljare

318 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?