Beskrivning

Stabil och Robust: 14"-48" kedjesågsmöllan har en kraftfull och hållbar ram, säkrad genom anslutningen av antilösningsmuttrar och stora brickor. Se till att din elektriska kedjesåg glider jämnt och stadigt. Perfekt för att skära träplankor med precision och lätthet.

Exakt och Stabil Skärning: Luftgevärsslipade skalor för mycket exakta mätningar, medan kedjesågspositioneringshålen säkerställer stabil och icke-skakande skärning, vilket garanterar precisa och tydliga snitt av den önskade träskivans tjocklek. Uppnå professionell precision och tydlighet i ditt snickeri.

Industriklasskonstruktion: Denna kedjesågsmölla är experttillverkad med förzinkade stålrör, för exceptionell motståndskraft mot rost och långvarig hållbarhet. Den extra sågklyftan kan effektivt minska risken för sågkedjebrott och förbättra den totala hållbarheten. Den är lätt och bärbar, vilket gör att du kan börja ditt snickeri var som helst.

Justerbart Kedjesågsmillning: Vår träplankningssågverk är lämplig för kedjesågar med en stav längd mellan 14" och 48". Med justerbar plankingmillningshöjd och bredd kan du enkelt fräsa skivor med 0.2"-11.81" tjocklek. Möjliggör snabba och precisa justeringar och skär träet för att möta dina specifika behov.

Brett Tillämpningsområde: Kedjesågsmillningstillbehöret är kompatibelt med olika kedjesågar och rälsverksguider. Du kan enkelt skära cederträ, valnöt, ek och andra träd till högkvalitativt virke. Oavsett om du är hemma eller ute i skogen kan du använda vårt portabla sågverk tillsammans med din kedjesåg för att snabbt omvandla grova stockar till vackra skivor

Objektsnr 630513897

Visningar 65

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 24 apr 20:39

Portabelt Sågverk 14"-48", Förzinkat Stål Kedjesågssåg med 0.2"-11.81" Skärtjock

Utropspris

|0 Bud

1 500 kr

Auktionen avslutades utan bud

GunnEx

Vetlanda, Sverige

4.9

GunnEx

Verifierad

Toppsäljare

681 omdömen